Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, hogyha a párotok igénytelen a saját szobájában?
Eddig egy szobában éltünk, ami nem volt túl jó, mert borzasztó trehány és kupis, nem igazán foglalkozik ilyen szempontból a környezetével. Én ekkor mindig egy normális szinten próbáltam tartani a dolgot. Neki ugye nincs igénye tisztaságra, és amikor azt kíséreltem meg, hogy esetleg ő is takaríthatna, akkor abból mindig az lett, hogy oké, takarít, de miért nem ér rá később kivinni a szemetet/mosatlant/pizzás dobozokat/műanyagpalackokat, és ezen mindig összevesztünk, szóval egy idő után magamtól csináltam mindent. Azóta szabaddá vált a másik szoba, szóval én átköltöztem ebbe, nagyon jó itt nekem, végre rend van, meg a többi helyiségben is. Örültünk, hogy végre mindenki úgy élhet, ahogy akar, viszont napi párszor átmegyek a szobájába, és ruhák a földön, szétszórt dohány a ruhákon, szőnyegen, íróasztalon, kb mindenhol. Kukába már nem fér a szemét, ott áll mellette nagy halomban, és kb 10-10 energiaitalos doboz meg műanyagpalack. Végülis már az ő szobája, és nem igazán van közöm ahhoz, hogy ő hogy él ott, de felvetődött bennem, hogy vajon zavar-e, hogy önmagától ilyen igénytelen. Igazából ezt még nem tudom, nyilván tudtam, hogy nem egy rendszerető ember, szóval elvileg nem zavar, de nem jó belegondolni, hogy ő ebben jól érzi magát. Pedig talán tényleg nincs hozzá semmi közöm. Nem szívesen megyek be abba a szobába, rossz ránézni, meg aztán söpörhetem le a morzsahalmot a talpamról.
Titeket zavarna, ha a párotok nem lenne igényes a környezetére, de igazából neked ezt nem muszáj látnod?
"Az én környezetemben nem ismerek egy rendszerető pasit sem aki rendet tartana maga körül. "
Én is.
Több csajt/nőt ismerek aki rumlis, nem pakol el maga után, szemetet hagy, szétszórt...
11. Ismerek én is nőket is aki konkrétan elvan a koszban is. Nagyon brutálul nem takarítja a konyhai eszközöket sem, amivel esznek meg úgy semmit na...
Csak most mivel férfiról szólt a kérdés, én tényleg nem ismerek olyat aki annyira igényes... De most jut eszembe, talán egyet tudok mondani mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!