Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Zavar téged hogy többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar téged hogy többet törődsz a renddel pasiként?

Figyelt kérdés

Nyilván mindkét fél dolga de amikor már te figyelsz oda jobban mert párodnak:

- minden jó ott ahol van hetekig.

- nem zavarja hogy gyűlik a szennyes de nem kel előbb h ha már ideje nincs gyorsan bedob egy mosást munka előtt

- simán otthagy földön vagy a hűtőben hetekig dolgokat stb..

Nyilván nem egymás szolgái vagyunk..

2020. aug. 29. 17:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Én szeretem a rendet és elvárom, hogy rend is legyen. Nem betegesen teszem mindezt, szerencsére a környezetem és a párom is ilyen szóval nincs probléma belőle. Természetesen még ígyis vannak olyan kincsek a gyűjteményemben, amihez senki nem érhet hozzá csak én, ha takarítok a közelébe se lehet menni :D
2020. aug. 29. 17:40
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
A paromat zavarja, de nem annyira, hogy ez befolyassal legyen a kapcsolatunkra.
2020. aug. 29. 17:40
 3/16 anonim ***** válasza:
80%

Én se kelnék előbb. Ezért mosok szabadnapon.

A legtöbb dísztárgyam jó ott ahol van, a negyedéves portörlés kivételével nem is nyúlok hozzájuk, csak nézegetem őket.

Földön én is otthagyok pár cuccot néha sokáig, a hűtőben már nem. Az élelmiszer helye legyen tiszta!

2020. aug. 29. 17:41
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

Akadj már le arról a szerencsétlen lányról! Dolgozz te is két helyen, akkor majd nem lesz időd naponta kérdést kiírogatni gyakorira.

Ha nem akarsz szakítani vele, mert jó, hogy van kit megdugni, akkor meg ne rinyálj. Unalmas vagy már.

2020. aug. 29. 17:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a hetkozben/hetvegen takaritos csavo?
2020. aug. 29. 17:49
 6/16 A kérdező kommentje:
Mindketten dolgozunk de szerintem az igényesség és a tisztaság szeretete nem munkahely függő.
2020. aug. 29. 19:27
 7/16 anonim ***** válasza:
53%

Nem az zavart hogy én többet törődtem a renddel, hanem az hogy ő szinte semmit.

Na meg ami nagyon bosszantó volt hogy ha rendet raktam helyette, mert nagysága inkább tévézett, akkor abba is beleszart, nem vigyázott rá. Pár nap múlva ugyanolyan szemétdomb volt. De szó szerint sokszor. Ritka egy igénytelen nő volt.

2020. aug. 29. 21:07
 8/16 anonim ***** válasza:
74%

A férjem sokkal rendszeretőbb volt, mint én. Az elején sokat vitatkozott velem emiatt, de aztán rájöttem, hogy nekem azért nincs igényem erre, mert alapból nem szeretem a lakást, ahol éltünk. Rumlis volt, szedett vedett bútorokkal, szűk helyiségekkel, nem tiszteltem annyira az otthonunkat, hogy rendet tartsak, mert nem is igazán éreztem otthonnak.

Miután megvettük a sajátunkat, amit saját igényünkre újítottunk fel és rendeztünk be, evidens volt a rend. Mostmár ugyanannyira igényünk mindkettőnknek. Nyilván nekem szerepet játszott a formálódásban az, hogy tudtam a páromnak mire van igénye, így nem hagytam én sem szét soha semmit. Később anélkül hogy észrevettem volna szép lassan nekem is igényemmé vált a patika rend. Talán már túlságosan is. :D

Próbáld te is átformálni a párod.

2020. aug. 30. 10:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Mindketten dolgozunk de szerintem az igényesség és a tisztaság szeretete nem munkahely függő."

De ő többet dolgozik, maradjunk annyiban. Ès már hogyne függne a munkahelytől. Ha ilyen kevès szabadidőd van, mint neki, akkor normális, hogy nem a renddel fogsz foglalkozni.

2020. aug. 30. 12:49
 10/16 anonim ***** válasza:

Meg mi ez a szexista megnyilvánulás, hogy pasikènt te figyelsz jobban a rendre? Szerinted ez amolyan női kötelessèg, hogy nekik kell a többet vállalni? Milyen baromság ez? Úgy kell csinálni, hogy kinek hogy engedi ideje, energiája. Ha neked több az időd, hamarább vègzel, akkor te csinálod. Igen, akkor is ha pötsöd van.

Biztos, hogy nem kelnèk fel ilyen miatt hajnalban korábban, ha utána meg mèg estig dolgozom.

2020. aug. 30. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!