Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képzetlen segédmunkás pasiként meredek egy doktornőt randizni hívni?
F/29
kardiológusom. nagyon cuki macska.
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Miért kell ezt? Értem én, hogy magadat is gyűlölöd amiért ilyen balf@sz vagy a nőknél, de most már leléphetnél a színről. Komolyan. Unalmas vagy már, és ahogy írta az egyik hozzászóló ÉVEK ÓTA írogatod a hülyeségeket. Sejtem egyébként, hogy mivel annyira gyűlölöd magadat, ezért szeretnél visszaigazolást is arról milyen szánni való hülye gyerek vagy, de gondolj bele, hogy még 40-50 (!) évesen is itt fogsz írogatni?
A szociopatás kérdéseid is aggasztóak, már azért mert hiteltelenek azok is, nem vagy szociopata, DE attól még ugyanúgy elmekórtani eset vagy, orvoshoz szerintem se menj, nincs értelme, az ilyen embereknél mint te semmi értelme, sík hülyék.
Ezekkel a kérdésekkel szerintem azt is be akarod bizonyítani, hogy "milyenek a nők" te ilyen "kényszeres" balf@sz vagy, lassan 30 éves leszel, de az érzelmi és értelmi képességeid egy 5 évesének felel meg.
Írjak még?
#8 vagyok
Utolsó, egyet kell értsek veled, nem is értem miért írtam neki, úgyse fogja fel, persze az agyában megmarad, de mivel gyűlöli magát, ezek a kommentek csak ráerősítenek mekkora egy roncshalmaz az egész csávó úgy ahogy van. Ezt élvezi, egy elmekórtani eset, egy csődtömeg, egy balf@sz. Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!