Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Képzetlen segédmunkás pasiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képzetlen segédmunkás pasiként meredek egy doktornőt randizni hívni?

Figyelt kérdés

F/29

kardiológusom. nagyon cuki macska.

2020. aug. 2. 12:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én ismertem ilyen párt. A fiúnak nem volt érettségije sem, de isteni volt a humora, szeretett színházba és koncertekre járni, hobbitörténész, egy kedves és gondoskodó alaptermészetű ember volt. A lány pedig élvezte a figyelmet, a rajongást, 2-3 évig együtt is éltek.

Sok évvel azután, hogy szakítottak, a fiú elvégzett egy "nem büfészakot" (utalva az itteni diplomás kontra diplomátlan vitákra) és házsártos kiállhatatlan megkeseredett hülye lett belőle, így élete delén is túl még mindig egyedül él.

2020. aug. 2. 14:15
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Balázska, a pénztáros csajjal mi lett? 😂Még ahhoz is gyáva vagy nemhogy egy doktornőhöz.

Annyira szánalmas amit már leművelsz b+😅😂

2020. aug. 2. 14:19
 13/20 A kérdező kommentje:
pénztáros cicát nem mertem még randira hívni.
2020. aug. 2. 14:26
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Bátran elhívhatod a doktornőt, mit veszítesz. Csak légy kedves :)
2020. aug. 2. 14:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Ember! Ha tényleg elhívnád már megtetted volna! Erre mit csinálsz, itt írogatod a hülyeségeidet, te csak kiírod magadból a mocskot, a gennyet hülye kérdéseket írsz ki, értelmetlen, az internet mögé bújva, még itt sem tudsz normálisan kommunikálni, akkor gondold már el mi lenne élőben!! Semmi, ránéznél a lányra amint feléd fordul már szegezed máshova a tekinteted aztán jössz ide sírni az oldalra, hogy "szemeztél" a "cicával" bejössz e neki, meg hogy nem kell neked nő minek úgy is ez meg az stb. máskor meg miért nem kellesz egy nőnek sem, te "mindent megtettél", ja, ránéztél a gatyádba élveztél aztán jöttél sírni, majd két komment között kiverted a f@szod és megint kérdezel, óránként vagy 2 óránként tudsz nem tudom, jó lenne ha évente csak egyszer tudnál írni, akárhány account-ot is csinálsz. Ez az életed, tessék, felvázoltam, ez a "standard", legalábbis nálad.
2020. aug. 2. 14:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Tudom amúgy, hogy hogy nézel ki mert egyszer már raktál ki magadról képet, vöröses hajad van, és ilyen baromi asszimetrikus az arcod, kék szemed van azt hiszem stb. ja igen és alkoholista is vagy ahogy hallottam. Már csak azt kéne megtudnom hol laksz...
2020. aug. 2. 14:39
 17/20 A kérdező kommentje:

" Már csak azt kéne megtudnom hol laksz..."

Kőbányán, új Köztemető mellett.

2020. aug. 2. 14:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Mhmm... Most vagy szívatsz, vagy... vagy ennyire hülye vagy?
2020. aug. 2. 14:45
 19/20 A kérdező kommentje:
Tessék? Te kérdezted, én leírtam.
2020. aug. 2. 14:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen, hülye vagy.
2020. aug. 2. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!