Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Zavar téged hogy többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar téged hogy többet törődsz a renddel pasiként?

Figyelt kérdés

Nyilván mindkét fél dolga de amikor már te figyelsz oda jobban mert párodnak:

- minden jó ott ahol van hetekig.

- nem zavarja hogy gyűlik a szennyes de nem kel előbb h ha már ideje nincs gyorsan bedob egy mosást munka előtt

- simán otthagy földön vagy a hűtőben hetekig dolgokat stb..

Nyilván nem egymás szolgái vagyunk..

2020. aug. 29. 17:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"a tisztaság szeretete nem munkahely függő"

De, aze is. Ha valaki dolgozik, kozben nem tud otthon takizni. Ilyen egyszeru.

Amugy megdgod ezt a rendetlen lanyt? Vagy ha ennyire elegedetlen vagy vele, akkor ugye nem nyoszteted a szex-szel is?

2020. aug. 30. 17:23
 12/16 anonim ***** válasza:

"simán otthagy földön vagy a hűtőben hetekig dolgokat stb.."

Hát ha a cucc hetekig ott van, akkor azt te is ott hagytad, nem csak ő. Egyedül az ő dolga kidobálni, vagy mi?

A mosás úgyszíntèn. Pontosan mi is az, amivel te többet csinálsz? Elrakod a tiszta ruháid, meg helyre teszed amit elővettèl? Ez mind? Vagy csak èszreveszed, hogy el kellett volna már vègezni?

Itt inkább arról van szó, hogy te se csinálsz szrt se, csak zavar, hogy ő sem vègzi el helyetted (is).

Mert persze fordított esetben normális lenne, de így, hogy te PASIKÈNT úgy èrzed többet teszel, már fúú de gáz.

2020. aug. 30. 22:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem az zavar hogy hiába szólok hogy tegye el a cuccait iratait és ne hagyja ott napokig. Na ez azért nem munkahely függő.
2020. aug. 30. 22:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem nem az. Viszont az èg sem szakad le miatta.
2020. aug. 30. 23:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem furák a válaszok. Biztos azért, mert nem ismerem az előzmény kérdést.

A rend szerintem egy valamin múlik, az pedig az, hogy amit előveszek, azt a helyére teszem vissza. Ez nem munkaidő függvénye valóban. Lehet, hogy rohan éppen az ember, ezért kint hagyja a vasalót hűlni, de hazaérve az első dolgom eltenni.

Lehet úgy is, hogy mindig mindent előhagyunk, de akkor igenis időt (sok időt) kell szánni a rendrakásra és az már megegyezés/szabadidő kérdése, hogy kinek jut erre több. Ez a helyzet szerintem csak akkor fenntartható, ha mindkét fél rumlis és közös energiával raknak rendet alkalmanként. (Szerintem arányaiban sokkal több energia, mint mindent visszatenni használat után a helyére.)

A tisztaság más kérdés, az megint megegyezés/szabadidő függvénye, hogy ki mit vállal a takarításból és milyen gyakorisággal.

Nálunk pl. alap igény, hogy mindent visszateszünk használat után a helyére és a megszokott felosztásban minden héten kitakarítunk. Így fordulhat elő az, hogy azt hiszik én nőként rend és tisztaság mániás vagyok és csak a háztartással foglalkozom, mert nálunk mindig patyolat minden (pedig van egy cicánk is). Hát nagy a meglepi, amikor elmondom, hogy ez közös igény és ketten teszünk érte.

2020. aug. 31. 09:35
 16/16 A kérdező kommentje:

15ös szóról szóra így gondolom.

Nem munkaidő függvénye hogy helyére teszem a dolgokat rögtön vagy max. hazajövetel után.

De azzal takarózni hogy majd ha lesz időm az baromság mert a példa is azt mutatja hogy ha van ideje se teszi el csinálja meg és itt szó szerint pár perces dologról van szó..( pl eltenni a papirjait a tobbihez)..

2020. aug. 31. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!