Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról, ha a férfi akivel randiztok egy nagyon lepukkadt lakásban élne és rendetlenség lenne ott?
Albérletet általában nem újítgat, festeget és szerel bele cirkófűtéses radiátorrendszert az albérlő, a főbérlő pedig nem fog, ez van.
A rendetlenség pedig számomra több minthogy porcicák legyenek besöpörve a szőnyeg alá. Együttélésnél többségében nem ő fog takarítani, erre készülj.
Igaza van. En is inkabb sportolok,szexelek takaritas helyett :D
N
""Albérletet általában nem újítgat, festeget és szerel bele cirkófűtéses radiátorrendszert az albérlő, a főbérlő pedig nem fog, ez van. "
Én ezt megértem, na de amikor a fal tiszta dzsuva, foltos, én nem gondolnám, hogy az ember a saját maga igényessége miatt ne tudna rászánni egy napot meg pár ezer forintot, hogy átfesse normálisra (nem gondolnám hogy ez amúgy zavarná a tulajt).
"A rendetlenség pedig számomra több minthogy porcicák legyenek besöpörve a szőnyeg alá. Együttélésnél többségében nem ő fog takarítani, erre készülj."
Direkt oda írtam, hogy STB. Mert a szőnyeg se látott még tisztítószert szerintem. De nekem már eleve az fura, hogy valaki porszívózás helyett a szőnyeg alá löki a koszt.
Na mindegy, akkor ezek szerint csak én vagyok tisztaságmániás :)
Azt sugallja, hogyha komolyabbra fordul a dolog, akkor ez mind Rád fog várni, hogy élhetővé tedd:
"a bútorok sem 50 évesek" Lel ne mond már, hogy kidobnál egy eredeti art deco bútort. :O
Mondjuk, ha jön hozzám valaki, akkor rendet teszek és kicsit bedurrantom a fűtést. Szóval lehet nem a kérdezőt kéne bántani, én éltem együtt férfi lakótársakkal, de mindegyik rendet tartott.
"Együttélésnél többségében nem ő fog takarítani, erre készülj."
És miért is? Talán nem bírja el a porszívót? Az ilyen phaszoktól mentsen meg az ég, akik a nőt háztartási alkalmazottnak nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!