Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira ajándék?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Először találkozok a kiszemelt fiúval holnap. :) Olyan helyzet áll fent, hogy ma van a születésnapja. Illik vinnem neki egy tábla csokit vagy ki hogyan gondolja? :) Üzenetben már felköszöntöttem.
2018. febr. 21. 12:15
2/12 anonim válasza:
Fúúúúúj.Nekem férfiként a pofámról lesülne a bőr ha efogadnék egy puszinál többet.A barátnőmtöl szexet kérek,nem csokit.🤤🤤
3/12 anonim válasza:
Ha úgy áll a helyzete egy csók vagy szájra puszinak jobban örülnék. De ez én vagyok, lehet ő másképp látja.
Ha viszel, akkor is valami tényleg apróságot.
Sok sikert!
Aztán írd meg mi lett a vége.
F.
4/12 anonim válasza:
Inkább ne vigyél. Lehet rövid lesz a randi, akkor kellemetlen ha adsz valamit. Ha nagyon akarsz, akkor maximum egy egészen kis csoki.
5/12 anonim válasza:
Szerintem ne vigyél elsõ randira.
Egyáltalán mennyire ismered? Ha úgy randiztok, hogy közben közeli ismerõsök, barátok vagytok, akkor még érthetõ lenne.
6/12 anonim válasza:
2# Még nem a barátnője...még csak 1. randi :D
7/12 anonim válasza:
Az első randi az ismerkedésről szól, szóval az ajándékod hagyd ki. Tedd azt, hogy az elején azrt mondassz egy annyit: Isten éltessen vagy ilyesmi. És ha a randi egész jól sikerült, akkor búcsúkor egy puszit szájra, odatéve:" Ezt szülinapi ajándékként" Szerintem ez így elég bőven.
8/12 anonim válasza:
én örülnék valami apróságnak, valaminek amit úgymond zsebre tudok tenni (hogy ne kelljen randin zacskóban cipelni)
9/12 anonim válasza:
Szerintem illene valami apróság.
"A barátnőmtöl szexet kérek,nem csokit."
Elég baj, ha csak évi kétszer kapod meg... Karácsonykor meg születésnapra. :D
10/12 anonim válasza:
Szerintem jó dolog adni egy tábla csokit, tuti örülni fog neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!