Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira ajándék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira ajándék?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Először találkozok a kiszemelt fiúval holnap. :) Olyan helyzet áll fent, hogy ma van a születésnapja. Illik vinnem neki egy tábla csokit vagy ki hogyan gondolja? :) Üzenetben már felköszöntöttem.

2018. febr. 21. 12:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Nem.
2018. febr. 21. 12:20
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Fúúúúúj.Nekem férfiként a pofámról lesülne a bőr ha efogadnék egy puszinál többet.A barátnőmtöl szexet kérek,nem csokit.🤤🤤
2018. febr. 21. 12:23
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha úgy áll a helyzete egy csók vagy szájra puszinak jobban örülnék. De ez én vagyok, lehet ő másképp látja.

Ha viszel, akkor is valami tényleg apróságot.

Sok sikert!

Aztán írd meg mi lett a vége.

F.

2018. febr. 21. 12:24
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Inkább ne vigyél. Lehet rövid lesz a randi, akkor kellemetlen ha adsz valamit. Ha nagyon akarsz, akkor maximum egy egészen kis csoki.
2018. febr. 21. 12:33
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ne vigyél elsõ randira.

Egyáltalán mennyire ismered? Ha úgy randiztok, hogy közben közeli ismerõsök, barátok vagytok, akkor még érthetõ lenne.

2018. febr. 21. 12:45
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
2# Még nem a barátnője...még csak 1. randi :D
2018. febr. 21. 12:56
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
Az első randi az ismerkedésről szól, szóval az ajándékod hagyd ki. Tedd azt, hogy az elején azrt mondassz egy annyit: Isten éltessen vagy ilyesmi. És ha a randi egész jól sikerült, akkor búcsúkor egy puszit szájra, odatéve:" Ezt szülinapi ajándékként" Szerintem ez így elég bőven.
2018. febr. 21. 13:27
 8/12 anonim ***** válasza:
én örülnék valami apróságnak, valaminek amit úgymond zsebre tudok tenni (hogy ne kelljen randin zacskóban cipelni)
2018. febr. 21. 13:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem illene valami apróság.

"A barátnőmtöl szexet kérek,nem csokit."

Elég baj, ha csak évi kétszer kapod meg... Karácsonykor meg születésnapra. :D

2018. febr. 21. 13:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem jó dolog adni egy tábla csokit, tuti örülni fog neki
2018. febr. 21. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!