Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem túl sok ajándék randira?
neeeeeeee, semmiképp!
nekem ebből az jönne le, hogy mindent megteszel, csak veled legyen.. nagyon.. kaparós vagy hogy mondják...
egy szál virág, az az igazán lovagias:D mondjuk ez így hülyén jön ki, mert én is férfi vagyok, deee a lényeg, hogy a kevesebb néha több!
nagyon ajándék szagú... ilyenkor nincs szükség ajándékra.. vegyél egy szál virágot.. mondjuk egy narancssárga tulipánt, az jól is néz ki meg.. ilyesmi:D ez nem ajándék lenne, hanem gesztus, annak viszont elég jó szokott lenni:)
Én imádom a könyveket, viszont kellemetlennek érzem, ha valaki sokat költ rám. Pláne az első pár randin.
Ha nem drága a könyv (max 3E -3500Ft), akko rvedd meg azt nyugodtan. Csoki nem kell, akkor már túlzás és elvonja a figyelmet a könyvről. Ha drága a könyv, akkor elég egy szál virág is.
25N
Az ilyen jellegű találkozások beszélgetésre és közös időtöltésre valók. Amíg inkább csak erről szól az amikor vele találkozol addig ne vigyél ajándékot. Ha viszel is neki valamit, akkor gondold meg, hogy az mennyire látható és nyilvánvaló egy külső szemlélő részére és azt érdemes-e, vagy épp hogyan érdemes neki odaadni.
Szerintem olvasd el legalább a rövid összegzését, hogy az általa említett könyvek miről szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!