Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez nem túl sok ajándék randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem túl sok ajándék randira?

Figyelt kérdés
Pénteken lesz a 4. randink a lánnyal és arra gondoltam megveszem neki annak a regénysorozatnak az egyik részét amit gyűjt meg egy tábla csokit vagy egy doboz bonbont. Ez nem túl sok így? Mert nem akarok ebbe a hibába esni :)

2015. márc. 11. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Negyedik randira semmit sem vinnék, de te tudod.
2015. márc. 11. 22:07
 2/11 anonim ***** válasza:
hány éves?
 3/11 anonim ***** válasza:
De, az.
 4/11 A kérdező kommentje:
ő 27 én 30 akkor mit ajánlotok?
2015. márc. 11. 22:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne hallgass senkire! Tégy amit jónak látsz!
2015. márc. 11. 22:09
 6/11 anonim ***** válasza:
mondjuk egy szép festmény, vagy egy maci
2015. márc. 11. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:

neeeeeeee, semmiképp!

nekem ebből az jönne le, hogy mindent megteszel, csak veled legyen.. nagyon.. kaparós vagy hogy mondják...

egy szál virág, az az igazán lovagias:D mondjuk ez így hülyén jön ki, mert én is férfi vagyok, deee a lényeg, hogy a kevesebb néha több!

nagyon ajándék szagú... ilyenkor nincs szükség ajándékra.. vegyél egy szál virágot.. mondjuk egy narancssárga tulipánt, az jól is néz ki meg.. ilyesmi:D ez nem ajándék lenne, hanem gesztus, annak viszont elég jó szokott lenni:)

2015. márc. 11. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A könyv jó ötlet, a csoki tök felesleges. De a könyv is csak akkor, ha nem drága, mert azt már nyomásgyakorlásnak is érezheti a nő.
2015. márc. 11. 22:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Én imádom a könyveket, viszont kellemetlennek érzem, ha valaki sokat költ rám. Pláne az első pár randin.

Ha nem drága a könyv (max 3E -3500Ft), akko rvedd meg azt nyugodtan. Csoki nem kell, akkor már túlzás és elvonja a figyelmet a könyvről. Ha drága a könyv, akkor elég egy szál virág is.

25N

2015. márc. 11. 23:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Az ilyen jellegű találkozások beszélgetésre és közös időtöltésre valók. Amíg inkább csak erről szól az amikor vele találkozol addig ne vigyél ajándékot. Ha viszel is neki valamit, akkor gondold meg, hogy az mennyire látható és nyilvánvaló egy külső szemlélő részére és azt érdemes-e, vagy épp hogyan érdemes neki odaadni.

Szerintem olvasd el legalább a rövid összegzését, hogy az általa említett könyvek miről szólnak.

2015. márc. 12. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!