Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin ajándék?
Figyelt kérdés
Kell-e vinni, vagy ez csak opcionális? Ha kell, mi az ideális?
Kérlek a nemeteket is tüntessétek fel a válaszozolban.
2014. dec. 27. 11:25
1/6 anonim válasza:
Attól függ. Korod, nemed leírhatnád. Hová viszed randira, az sem mindegy.
2/6 anonim válasza:
Szerintem felesleges, sőt kicsit fura is, főleg, ha ez az első találkozásotok. 22F
3/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, 24 éves. A lány szintén 24. Kaja, cukrázda, séta. Ilyesmire gondoltam, de kocsival megyek érte, tehát ajándékot nem kell cipenie.
2014. dec. 27. 11:29
4/6 anonim válasza:
Első randira ne vigyél semmit. Még a végén kínos is lehet, meg kényelmetlen a lánynak végig magával cipelni. Ha lesz második, akkor oda lehet valami apróságot.
20/f
5/6 anonim válasza:
szerintem ne vigyél első randira semmi ajándékot, felesleges
18/l
6/6 anonim válasza:
Szerintem se vigyél ajándékot. Hagyd meg a másodikra, harmadikra. De akkor se kell túlzásba vinni. Max egy csokit, ha tudod, hogy szereti. Virág elég lesz, ha mész hozzájuk bemutatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!