Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot vegyek? Lent a többi
Figyelt kérdés
Hello mindenki :)
Nemsokára találkozok egy lánnyal 24éve, arra gondoltam viszek neki egy kisseb ajándékot. Abba kérném a segítségeteket hogy mit kéne vinnem?? Egy kis plüss állatra gondoltam, de az nem lenne gáz? másfél ajándék ötlet is jöhet. Köszi
Én 22F vagyok
2015. febr. 8. 15:25
1/10 anonim válasza:
Első találkozásra ne vigyél semmi személyeset, szerintem a plüss már az.
Egy jófajta bonbon vagy egy üveg pezsgő, szál rózsa megteszi.
2/10 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek. Annyi megteszi, egy kis csoki vagy pezsgő.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Viszont megyunk ide oda, a virág elszárad addig amig hazaér :( a csoki nem snassz?
2015. febr. 8. 15:41
4/10 anonim válasza:
Ha sminkel egy jó minőségű rúzst vagy szájfényt :)
Annak minden nő örül ha sminkel! :)
5/10 A kérdező kommentje:
Igen sminkel..
2015. febr. 8. 15:47
6/10 anonim válasza:
Első tali? Ha igen akkor ne vegyél sminket. :D
7/10 A kérdező kommentje:
Első igen :D de hát akkor mit?
2015. febr. 8. 17:19
8/10 anonim válasza:
Előző vagyok:
Tökéletes neki a csoki, hidd el nem várnak még ennyit se.
9/10 anonim válasza:
ha mindenképp akarsz vinni valamit akkor csoki.. de az sem muszáj felesleges. max akkor ha több randi lesz esetleg el kezd komolyodni a dolog.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem várnak.. Dr jol esik nekik
2015. febr. 8. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!