Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot vegyek a leendő barátnőmnek (21 éves)?
valami ajándékot szeretnék neki venni h érezze h fontos nekem. vagy elég lenne a virág is, esetleg valami plüss állat? és ha virág akkor milyen virág?
a válaszokat előre is köszönöm
Szerintem erős a szeretlek ha még csak leendő barátnőről van szó. Még a végén elijeszted :)
Szerintem a virág tökéletes, esetleg tudom ajánlani hogy egy ne hétköznapi helyen ad át, tehát ne találkozáskor a megállóban :)) ne legyen nagy virág rejtsd el valahogy póló alá táska tök mindegy vidd el szép helyre randiként akár Gellért hegy, vár-halászbástya mindegy rádbízom és ott ad át meghit hangulatban. Utána sanszos hogy jön a csók is, meghatódás boldogság. hajrá! :)
26/F
Ez a pozitív hozzáállás:D Leendő barátnő, te már tudsz valamit...
Amúgy például egy szál rózs (de NE vöröset!!!!), egy bon-bon, vagy akár egy aprócska plüsst is vihetsz. Amúgy hová viszed, ha meg szabad kérdezni? És te hány éves vagy? Én szívem szerint birágra szavaznék...:) És igazavolt az egyik hozzászólónak, ne az elején add oda, hanem miután már beszéltetek, hirtelen, és akkor valóban jöhet a csók, meg a következő randi:) Sok sikert!!! 20/l
Megláttam a virágot, és eszembe jutottál:)
Csak úgy Neked:D
Olyan szép vagy, mint a virágszál...
Amúgy sajnos ötletem sincs..:S még nem kaptam pasitól virágot:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!