Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ajándékot vegyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot vegyek a leendő barátnőmnek (21 éves)?

Figyelt kérdés

valami ajándékot szeretnék neki venni h érezze h fontos nekem. vagy elég lenne a virág is, esetleg valami plüss állat? és ha virág akkor milyen virág?

a válaszokat előre is köszönöm

2012. jún. 25. 12:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Öleld át, és súgjad a fülébe, hogy "szeretlek"! 29/N
2012. jún. 25. 12:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem erős a szeretlek ha még csak leendő barátnőről van szó. Még a végén elijeszted :)

Szerintem a virág tökéletes, esetleg tudom ajánlani hogy egy ne hétköznapi helyen ad át, tehát ne találkozáskor a megállóban :)) ne legyen nagy virág rejtsd el valahogy póló alá táska tök mindegy vidd el szép helyre randiként akár Gellért hegy, vár-halászbástya mindegy rádbízom és ott ad át meghit hangulatban. Utána sanszos hogy jön a csók is, meghatódás boldogság. hajrá! :)

26/F

2012. jún. 25. 12:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Én a plüssöktől rosszul vagyok, a virágnak örülnék. De ízlések és pofonok. Milyen alkalomra?
2012. jún. 25. 12:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez a pozitív hozzáállás:D Leendő barátnő, te már tudsz valamit...

Amúgy például egy szál rózs (de NE vöröset!!!!), egy bon-bon, vagy akár egy aprócska plüsst is vihetsz. Amúgy hová viszed, ha meg szabad kérdezni? És te hány éves vagy? Én szívem szerint birágra szavaznék...:) És igazavolt az egyik hozzászólónak, ne az elején add oda, hanem miután már beszéltetek, hirtelen, és akkor valóban jöhet a csók, meg a következő randi:) Sok sikert!!! 20/l

2012. jún. 25. 15:29
 5/10 A kérdező kommentje:
én 20 vagyok, és miért ne vörös rózsát? :)ja és igen a barátnőm lesz előbb utóbb :)
2012. jún. 25. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:
:) eléggé biztos vagy a dolgodban:) vörös rózsát nem szoktak első randin adni (gondolom, hogy első lesz, mert leendő barátnőről van szó), csak ha már egy ideje együtt van az ember valakivel, illetve évfordulóra szokás.
2012. jún. 25. 18:08
 7/10 A kérdező kommentje:
nem, nem első :) második
2012. jún. 25. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

itt vannak, hogy melyik színű rózsa mit jelent, illetve melyik virág mit jelent:)

2012. jún. 25. 18:54
 9/10 A kérdező kommentje:
és mit mondjak h miért kapja? azt nem akarom ki mondani h szeretem :)
2012. jún. 25. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Megláttam a virágot, és eszembe jutottál:)

Csak úgy Neked:D

Olyan szép vagy, mint a virágszál...

Amúgy sajnos ötletem sincs..:S még nem kaptam pasitól virágot:S

2012. jún. 26. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!