Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szerintetek milyen karóra áll jól egy férfin?
Figyelt kérdés
Ha randizol egy férfival, és megpillantod a karóráját. Linkeket kérnék olyanokról, amik tetszenek, hozzáadnak az összképhez, és olyanokról is, amilyeneket gáznak találtok.
(nem ár szempontjából, hanem dizájn szempontjából, csak mert tudom, hogy a ribiknek az a lényeg hogy drága legyen)
2018. febr. 21. 18:35
1/12 anonim válasza:
Ne haragudj, de legkevésbé se fog egy randin érdekelni, hogy milyen a karórája. :D
2/12 anonim válasza:
Ami mutatja az időt.. :D Ha már az órádat nézegeti, akkor eléggé unalmas lehet a randi...
30f
3/12 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, a nők minden lényegtelen dolgot megnéznek a férfin: cipőjét, kezét, stb...
Hülyeségnek tartom, hogy ez számít bármit is, de ha már igen, kíváncsi vagyok, a karórákról mit mondanak.
2018. febr. 21. 18:55
4/12 anonim válasza:
Rolex, Tag Heuer, Omega, Breitling...
5/12 anonim válasza:
Ha nem az a piacon kapható fekete műanyag óra, amin neonzöldek a számok, akkor nem érdekel. :D
6/12 anonim válasza:
Nekem az is tetszik, ha nem hord karórát a férfi. Szóval ha van is, tök mindegy.
7/12 anonim válasza:
Minimalista stílusú (vonalvezetésű), tehát nagyon egyszerű, de elegáns. Fontos, hogy ne az óra viselje a gazdáját, már ha érted, mire gondolok.
8/12 anonim válasza:
Ha minimum ezer eurós, akkor nem lőhetsz mellé :D.
10/12 anonim válasza:
nekem az jön be, ha bőrszíjas
de annyira nem számít nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!