Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, szerintetek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szerintetek milyen karóra áll jól egy férfin?

Figyelt kérdés

Ha randizol egy férfival, és megpillantod a karóráját. Linkeket kérnék olyanokról, amik tetszenek, hozzáadnak az összképhez, és olyanokról is, amilyeneket gáznak találtok.

(nem ár szempontjából, hanem dizájn szempontjából, csak mert tudom, hogy a ribiknek az a lényeg hogy drága legyen)

2018. febr. 21. 18:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyértelmű hogy minden apró részletet megnéznek, csak ne állandóan az órád, arra vigyázz. Természetes hogy ápolt légy, haj körmök oké. Én is megnézem egy nőnek a körmét, az is sokat elárul róla.

2-s voltam :) Nekem Astron karórám van.

2018. febr. 21. 20:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Nagyon jó szöveg, hogy "ne az óra viselje a gazdáját" :) és ez egyébként mindenre igaz, nem csak órára, hanem ruhára, autóra stb. is.

A "jelentéktelen" részletekről: ha a nők megnézik ezeket a részleteket (márpedig megnézik), akkor nem jelentéktelenek. Aki azt hiszi, hogy a részletekre ügyelni férfiatlan dolog, az valószínűleg nem volt katona.

A nőknek (annak a fajta nőnek, akivel randizni szeretnél) nagyon jó szemük van a részletekhez. Minden, amit viselsz vagy nem viselsz, elárul rólad valamit. Persze a nőknek a belső értékeid is fontosak. Ha kedves vagy, jó humorú, figyelmes, érdekes sztorijaid vannak, de tudsz jó hallgatóság is lenni, ápolt vagy, de nem piperkőc, jól öltözött, de nem divatbůzi, akkor a normális nők 99%-ának be fogsz jönni.

Ha ehhez még hozzá jön egy-két izgalmas részlet (egy díszzsebkendő, egy szép karóra, egy ragyogóan tiszta, elegáns cipő, egy igényes és kívül-belül tiszta autó), akkor kb. a férfiak 95%-ánál jobb partinak fogsz tűnni.

Na kb. ennyire fontos, hogy van-e óra, és ha igen, milyen. Ha az összkép pozitív, akkor ahhoz még hozzátesz. Ha az összkép semleges vagy negatív, akkor viszont csak a gold digger plázacicák fogják az órád árát saccolgatni egész randi alatt, a normális nők viszont odébb fognak állni, amint tehetik.

2018. márc. 4. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!