Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rendetlen a pasim és a családj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendetlen a pasim és a családja is nagyon. Durva ha ezt így elmondom neki, hogy emiatt nem akarok többet találkozni sem?

Figyelt kérdés
Randira eljött koszos ruhàban, megmutatta milyen a házuk és udvaruk is,a macskák meg fent esznek a konyhaasztalon, meg olyan kép is volt, hogy a házban eszegete a macska a megfogott madarat. Szerintem ez bőven elég, hogy elfelejsem még azt is, hogy találkoztunk, igaz?
2023. dec. 19. 01:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jön be neked valamiért valaki akkor mi a kérdésed? Nagylány vagy, csak tudsz dönteni ki szimpi / nem szimpi neked valamilyen tulajdonsága miatt.
2023. dec. 19. 02:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hát ja, bőven elég
2023. dec. 19. 03:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azta mindenit 🤮🤮.

Az a család tényleg így él ahogy leírtad!!!! Nincs keresni valód ott. Ugyan olyan igénytelen lenne együttéléskor is a srác . Mi az hogy még mutatta a házukat? Be sem vitt, csak meg mutatta házukat? Szép egy család lehet 😂😂😂😂.

2023. dec. 19. 06:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Megváltoztatni nem tudod mert ezek gének.

Anyám is sokat takarít ,pakol apám után és sok évig szólnia kellett hogy fürödjön meg.

Apám egész családja koszos de olyan szinten amit ember nem látott még. A fekete körmei a mamának, a papa a pizsamára felvette a munkásruhát és ment a műhelybe, este levette a koromfekete ruhát és alatta már ott volt pizsama amiben aludt.

Én sokat nyaraltam náluk gyerekkoromban, talán emiatt lettem tisztaságmániás.

2023. dec. 19. 08:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég gáz!

De őt ez nem zavarja.

Én szégyellném magam a helyében.

Ha oda kerülne a sor tuti 1 hétig takarítanék ha egy nőt viszek haza és kupi lenne.

2023. dec. 19. 14:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Randinál mutatta meg a telefonján a képeket a házukról,mert én is mutattam a sajátunkról. Így még nem is kellett ahhoz odamennem,hogy lássam,milyen állapotok uralkodtak és uralkodnak náluk. Ment a levesbe a fiú.
2023. dec. 19. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg ugyanaz.

Felvállalja és nem szégyenli azt az állapotot.

2023. dec. 19. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!