Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendetlen a pasim és a családja is nagyon. Durva ha ezt így elmondom neki, hogy emiatt nem akarok többet találkozni sem?
Azta mindenit 🤮🤮.
Az a család tényleg így él ahogy leírtad!!!! Nincs keresni valód ott. Ugyan olyan igénytelen lenne együttéléskor is a srác . Mi az hogy még mutatta a házukat? Be sem vitt, csak meg mutatta házukat? Szép egy család lehet 😂😂😂😂.
Megváltoztatni nem tudod mert ezek gének.
Anyám is sokat takarít ,pakol apám után és sok évig szólnia kellett hogy fürödjön meg.
Apám egész családja koszos de olyan szinten amit ember nem látott még. A fekete körmei a mamának, a papa a pizsamára felvette a munkásruhát és ment a műhelybe, este levette a koromfekete ruhát és alatta már ott volt pizsama amiben aludt.
Én sokat nyaraltam náluk gyerekkoromban, talán emiatt lettem tisztaságmániás.
Elég gáz!
De őt ez nem zavarja.
Én szégyellném magam a helyében.
Ha oda kerülne a sor tuti 1 hétig takarítanék ha egy nőt viszek haza és kupi lenne.
A lényeg ugyanaz.
Felvállalja és nem szégyenli azt az állapotot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!