Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon rosszul vagyok. Holnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul vagyok. Holnap lesz randim. Ha lemondom szerintem azt fogja gondolni hogy nem akarok vele találkozni. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Megjött és nagyon fáj a hasam. 3napig fog fájni.

Én eltudok menni de nem érizném jól magam meg ilyenkor bunkobb vagyok.

2018. aug. 26. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
30%

Nézd... ha valaki ettől megsértődik, azzal jobb is, ha nem lesz semmi komolyabb.

Tudod, a szerelem nem csak arról szól, hogy "adjuk el magunkat" a másiknak, mindenünket tökéletesnek mutatva. Hanem a megbecsülésről, bizalomról, és empátiáról szól.

2018. aug. 26. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Úgy mondd le, hogy rögtön fölajánlasz egy másik időpontot is.

Tulajdonképpen ne is mondd le, csak tedd át későbbre, mondjuk ha 3 napig fog fájni, akkor a 4. napra.

2018. aug. 26. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom, hány éves vagy kérdező, de ha felnőtt nő, akkor nyilván van erre is forgatókönyed... azért dolgozni is be tudsz járni, nem?

Gyógyszer, fájdalomcsillapító, gyógytea, forró fürdő sem játszik?

Együttélni hogy lehet egyébként veled?

Havonta pár napig se munka, semmi és meneküljön, aki lát, mert “bunkó” vagy?

Azért nem kell ezt túkhisztizni szerintem.

Ha valóban elviselhetetlen görcseid lennének (igen, ilyen is van), gondolom szakorvosn már jártál, terápiás javaslata volt: azt kell használni.

Nő vagyok ugyan- de a leendő partnered helyében kétszer meggondolnám, hogy hívlak-e bárhová, ha ezzel a szöveggel leráznál :)

Jobbulást- holnapig is lényegesen jobb lehet.

2018. aug. 26. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Mondd meg, hogy közbejött valami, de kérdezz rá, mikor pótolhatnátok, és beszéljetek meg egy új időpontot!
2018. aug. 26. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Ha nagyon nem jó, akkor mondd meg hogy nem jó, de ajánlj fel másik időpontot mindenképp, vagy beszéljétek meg hogy neki mikor lenne jó helyette.
2018. aug. 26. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Pontosan. Nem csak lemondani kell. Érdemes tudatni, hogy ez nem szivatás miatt van és nem átverés, hanem tényleg rosszul vagy. Próbáljatok másik időpontot keresni.
2018. aug. 26. 21:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy feljebb írták. Erősítsd meg, hogy nem lerázni akarod, ne értse félre, és beszéjétek meg, hogy mikorra halasztjátok el a találkozót.
2018. aug. 27. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!