Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha azért nem akarok megismerkedni, találkozni egy nővel, mert az egyik foga eléggé rossz?
Figyelt kérdés
Mikor nevet, akkor látszik, több ilyen képe is van kint neki a Facebookon. Amúgy kedves meg minden, de így eléggé visszataszító.:(2016. dec. 12. 10:36
1/6 Sunshinedoll válasza:
Nem. Ha ez nem fér bele, akkor nem fér bele. Nehogy már olyannal ismerkedj, akit visszataszítónak találsz csak azért, mert kedves.
2/6 anonim válasza:
Leszel te még tökéletes nők mellett boldogtalan.
3/6 A kérdező kommentje:
Voltam én már külsőre tökéletes nő mellett boldogtalan, tudom milyen.
2016. dec. 12. 10:47
4/6 anonim válasza:
Mindenkinek máshol van az ingerküszöbe.
Van, akit egy rossz fog nem zavar, csak 2 kiló felesleg se legyen rajta. Van, akit nem érdekel, ha nem tökéletes az arca vagy az alakja, de elvárja, hogy ápolt legyen, és ebbe a rossz fog már nem fér bele.
Nincs ezzel semmi baj, csak ne kezd el áltatni, meg ne húzd az agyát, hanem építsd le. Ennyi.
Ha téged ez ennyire zavar, akkor ebből már első csók se lesz, nem hogy kapcsolat...
5/6 A kérdező kommentje:
Viszont egy fog miatt nem biztos, hogy odébbállok tőle. Elbeszélgetek vele, hogy csináltassa meg.
2016. dec. 12. 12:08
6/6 anonim válasza:
Először megbeszélném vele. Kitudja lehet csak fél a fogorvostól és annyival meglehet oldani a problémát, hogy megfogod a kezét és elkíséred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!