Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom,gyerekes de vajon kedvel engem ez a férfi?
Kb 2 hete beszelgetunk, Tinderen ismerkedtunk meg.
7 centivel alacsonyabb nálam.
Azt mondta hogy nem zavarja,engem talán egy picit zavar de majd meglatjuk eloben mennyire zavar minket.
Tehát 2 hete minden nap beszelgetunk, megallas nélkül.
Marmint irunk whatsappon.
Mar reg szerettem volna találkozni vele ,mert sajnos nálam hamar kialakul a kötődés ha valaki szimpatikus a számomra, és fájdalmas lenne ha már kötődnek hozzá de az első találkozás után kiderul hogy nagyon nem illunk össze.
Sajnos közben beteg lettem és egyenlőre nem tudunk találkozni.
Tehát ejjel-nappal irogatunk.
Ha nem írok vissza 30 percig ,már mindig kérdezi hogy hol vagyok ,minden rendben-e van.
Reggelente ranezek a telefonra ,látom hogy írt- mosolygok.
Éjjel neki írom az utolsó üzenetet mielőtt elalszok.
Ez már amolyan " megszokás".
Ma kipróbáltam hogy a " jó reggelt :* " üzenet után nem válaszoltam 2 órán át.
6 üzenetet írt, 1 hanguzenet, és 1x hívni is probalt.
Lehetséges hogy ő is annyira kedvel már mint én őt?
Lehet hogy csak szexuális irányba fog terelődni ez az egész ( sőt...valószínű de ezt most nem reszletezem)
De ha csak szex is lesz köztünk, amolyan szex kapcsolat ,lehet hogy kedvel és hiányzok neki ha nem írok vagy csak szexet akar és nem akarja az eddig belém fektetett idejét és energiáját elvesziteni?
Gondolja, ha már 2 hete írogat,akkor azért legalább egyszer had.......
Találkozni is csak este tudunk, ha eljutunk végre odáig és érzem rajta hogy ebből semmi komoly nem lesz.
Feleslegesen feketemunka az időm bele ?
#19 vagyok
Hát a leírásod alapján véleményem szerint valami nagyon nincs rendben neki fejben.
Ez a beteges kötődés egyáltalán nem egészséges, vigyáznék a helyedben vele, szóval csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!