Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudom,gyerekes de vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom,gyerekes de vajon kedvel engem ez a férfi?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete beszelgetunk, Tinderen ismerkedtunk meg.

7 centivel alacsonyabb nálam.

Azt mondta hogy nem zavarja,engem talán egy picit zavar de majd meglatjuk eloben mennyire zavar minket.

Tehát 2 hete minden nap beszelgetunk, megallas nélkül.

Marmint irunk whatsappon.

Mar reg szerettem volna találkozni vele ,mert sajnos nálam hamar kialakul a kötődés ha valaki szimpatikus a számomra, és fájdalmas lenne ha már kötődnek hozzá de az első találkozás után kiderul hogy nagyon nem illunk össze.

Sajnos közben beteg lettem és egyenlőre nem tudunk találkozni.

Tehát ejjel-nappal irogatunk.

Ha nem írok vissza 30 percig ,már mindig kérdezi hogy hol vagyok ,minden rendben-e van.

Reggelente ranezek a telefonra ,látom hogy írt- mosolygok.

Éjjel neki írom az utolsó üzenetet mielőtt elalszok.

Ez már amolyan " megszokás".

Ma kipróbáltam hogy a " jó reggelt :* " üzenet után nem válaszoltam 2 órán át.

6 üzenetet írt, 1 hanguzenet, és 1x hívni is probalt.

Lehetséges hogy ő is annyira kedvel már mint én őt?

Lehet hogy csak szexuális irányba fog terelődni ez az egész ( sőt...valószínű de ezt most nem reszletezem)

De ha csak szex is lesz köztünk, amolyan szex kapcsolat ,lehet hogy kedvel és hiányzok neki ha nem írok vagy csak szexet akar és nem akarja az eddig belém fektetett idejét és energiáját elvesziteni?

Gondolja, ha már 2 hete írogat,akkor azért legalább egyszer had.......

Találkozni is csak este tudunk, ha eljutunk végre odáig és érzem rajta hogy ebből semmi komoly nem lesz.

Feleslegesen feketemunka az időm bele ?

ma 10:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

"1x hívni is probalt"

Akkor ideje találkozni. Persze előtte telefon és videochat. Ezek ma már elérhetőek, nem kell egész nap pötyögni.

ma 10:40
 2/18 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne kapcsolat?

Barátnőmmel mi is csak este tudunk találkozni, általában 8 után. Dolgozik, aztán meg a gyerekek. Nekünk ez nem gond. Napközben csak pár percre tudunk összefutni mikor dolgozik. Egy idő után meg úgy is összeköltözünk ha minden jól megy.

ma 10:42
 3/18 A kérdező kommentje:

Nekem is van egy gyerekem,úgyhogy csak este tudunk majd találkozni ha a gyerek már alszik .

De külföldön élek, nincsenek barátaim, nincs senki aki vigyázna a gyerekre úgyhogy csak nálam,itthon tudunk találkozni.

Mondtam hogy esetleg délelőtt, amikor a gyerek oviban van,de azt mondta hogy neki délelőtt sok dolga van. 2 műszakban dolgozik úgyhogy igenis lenne ideje.

Számomra egyértelmű hogy azért akár este ,nálam itthon találkozni mert csak azt akarja...

Nem mondta azt se soha hogy majd vesz Nekem valamit vagy elvisz valahova, meghiv vacsorázni hanem azt kérdezte hogy tudok e töltött káposztát csinálni meg ő megkívánta a palacsintát és mikor csinálok neki palacsintát?

Öhhhhhhmmmmmm,hat egy komoly kapcsolat 10000% nem így kezdődik.

De mivel kedvelem, tetszik nekem, szívesen lennék vele szexkapcsolatban.

Anya vagyok, igen - de attól még nő vagyok és nekem is szükségem van intimitasra !!!

Jelenleg egy normális kapcsolatra amúgy sem lenne igazán energiám.

De ha szexkapcsolat,akkor szerintem nem kell egész nap egymásnak üzengetni.

ma 10:51
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kicsit fura lenne ha két óráig nem válaszolok egy üzenetre, erre a másik 6 üzenetet ír és hívogatni kezd. Nekem ez nem vonzó, sokkal inkább ijesztő lenne. 😂

Ahhoz hogy több ki tudjon alakulni, személyes ismeretség kell. Én elsőre biztos nem engedném fel a lakásomba, a gyerekem mellé meg főleg nem. Ha annyira akar találkozzatok napközben egy nyilvános helyen, pl mikor délutános simán megoldható lenne. Utána pedig azt hogy ki mit szeretne a másiktól, érdemes előre letisztázni. Ne legyen pofára esés senki részéröl.

ma 11:11
 5/18 anonim ***** válasza:
55%

Tök idegen embert - mindegy, hogy nő vagy férfi - én sem engednék fel a lakásomba különösen, hogy gyerekem is van. Azért annyira nem lennék megbolondulva se kiéhezve. Amúgy ha csak szexet szeretnél tőle miért etetnéd meg? Majd csak azt vennéd észre, hogy hozzád költözött és kiszolgálod, de lehet még fel is csinálna.

Nem tetszik ez a játszma a részedről amúgy, gyerekes anya vagy. Mikor viselkedsz végre felnőtt nőként?

"Ma kipróbáltam hogy a " jó reggelt :* " üzenet után nem válaszoltam 2 órán át.

6 üzenetet írt, 1 hanguzenet, és 1x hívni is probalt."

E mondatok után megszólalt nálam a vészcsengő a fejemben.

De legjobban az akaszt ki, hogy te ISMERETLEN férfit hívnál fel magadhoz mert te 🌲széhes vagy.

Felelőteljes anya mikor akarsz lenni? 🥹

ma 11:39
 6/18 A kérdező kommentje:

Felelőteljes??? Ez egy új szó! :-)

Nem baj , akkor az vagyok. :-)

És akkor mi van?

Nyugodtan eljohet hozzam, meg is....,mert épp erre van szükségem. Attól még nem vagyok szar anya ! Nem ismersz!!!

A gyerekem boldog.

Es egy boldog gyereknek boldog anyára van szüksége!!!

Amúgy meg nem vagyok sz.arevő, és mielőtt kidobnam a kaját a kukába mert úgyis mindig sokat főzök, miért ne adhatnam valakinek oda ?

Nem leszek szegényebb egy tányér étel miatt !!!!

Neki amúgy normális állása van,lakása, autója.

Nem hiszem hogy anyagilag rám van szorulva.

ma 11:53
 7/18 anonim ***** válasza:
55%

*Felelősségteljes

Pont egy szó miatt akarsz kigúnyolni amikor több empátia van bennem a te gyereked iránt mint benned? Eléggé szomorú.

Mellesleg látom, hogy a mondatok értelmezése sem az erősségeid közé tartoznak.

Azt írtam eléggé egyértelműen hogyha te miatta állsz neki főzni töltött káposztát és csinálni palacsintát akkor sincs agyad. Ha csak szexelni akarsz jól van tedd meg. Nincs azzal semmi baj, de ahhoz nem kell neki semmit csinálni és nem kéne a lakásokban szexelni még jobban meg nem ismered.

Nem igaz, hogy délelőtt nem tudna egy napot összehozni és nem lehetne hozzá, vagy hotelbe menni. Nem akar költeni pénzt ha nem muszáj, sőt még egy limonádéra se hívna meg mert már szólt, hogy légy a kis cselédje.

És te kérdezed, hogy kedvel-e téged?

Ezek alapján nyilván nem.

Csak nem akar lemaradni az ingyen szállásról és szexről egy kiéhezett, buta nővel.

ma 12:00
 8/18 A kérdező kommentje:

Szeretem kiszolgalni a ferfiakat. Hazias vagyok. Nem vagyok egy feminista .....

Szívesen fozok neki ( is ).

Ingyen szallas?

Saját lakasa van . :-)

ma 12:04
 9/18 A kérdező kommentje:

Amúgy kezeld, azt mondta hogy kifesti a lakasomat, ingyen és a festeket is ő veszi

Persze mondani sok mindent lehet.

De ha nem is csinal semmit es nem vesz semmit, egyenlőre így is jó.

Van pénzem, van állásom.

Boldog vagyok , a gyerekemnek is meg van mindene es szeretve van.

Miert ne lehetne valakim, aki egy héten 2x-3x eljon, ..... es haza megy?

Nincs ezzel semmi gond.

Az első 1-2 találkozót megprobalom máshova szervezni ,ebben igazad van.

ma 12:08
 10/18 anonim ***** válasza:
Írtam, hogy nyugodtan legyetek szexkapcsolatban, vagy normális kapcsolatban, de ne magadhoz vidd addig amíg meg nem ismered olyan mértékben. Engem nem zavar ha jól érzed magad, az annál inkább, hogy óvatlan vagy.
ma 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!