Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mik azok a férfi foglalkozások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a férfi foglalkozások, munkák, amik miután kiderülnek randin leráznád ?

Figyelt kérdés
nov. 16. 10:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Politikus.
nov. 16. 10:08
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
Ilyen nyakkendős, öltönyös túlképzett, nagy karriert befutott férfiak nálam nem jöhetnének szóba. Mindig magamhoz hasonlót keresek.
nov. 16. 10:12
 3/14 anonim ***** válasza:
51%

Közalkalmazott, kukarakodó(bár becsülöm a munkájukat nagyon is, de biztosan nem lennénk egy szinten).

Mezőgazdaságban állattartással foglalkozó...és nem azért mert nem tetszik, nagyon is tetszik csak ezek lenézik a városi embert nem is akárhogyan.

Nekem tökmindegy mit dolgozik intelligens legyen, felőlem hullamosó is lehet.

nov. 16. 10:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mlm ügynök, egyéb hasonló szélhámos. És akkor már politika is, vagy bármi aminek köze van a propagandához.
nov. 16. 10:20
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

3-as!

Mezőgazdasággal, állattartással

foglalkozom, és városban élek.

Szóval ez csak egy ostoba általánosítás, hogy "ezek" lenézik a városiakat.

nov. 16. 11:32
 6/14 anonim ***** válasza:
70%

5# Sajnos ez a tapasztalatom. Megtudták városi vagyok, válasz, jaa, panelba laksz? Nem is értem, ezek nem tudták hogy nem csak tanyák léteznek?

És nagyon unom már az élet összes területén hogy én tudok becsülni másokat, főleg a kétkezi munkást, én is vágyom állattartásra, de ők lenézik a városi embert.

Attól még hogy vàrosban lakom társasházban, még tudok tikot levágni feldolgozni stb, még ha nem is foglalkoztam ezzel huszonév óta.

nov. 16. 11:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Orvos. Semmi idejük nincs.
nov. 16. 11:45
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
Bármi. A menstruációs ciklus és a csillagok állása függvényében bármi.
nov. 16. 12:10
 9/14 anonim ***** válasza:
80%
Ingatlanügynök (semmihez sem értő szélhámos), informatikus (érzelmi fogyatékos kocka), kidobó (verőember), orvos (öntelt hólyag).
nov. 16. 15:37
 10/14 anonim ***** válasza:
72%
Jogász. Gyárilag hazudik mindenkinek, öntelt, legtöbbje pedig perverz vagy alkoholista.
nov. 17. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!