Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a férfi foglalkozások, munkák, amik miután kiderülnek randin leráznád ?
Ami tuti kizáró ok:
- verőember
- adóbehajtó izomember
- zepter és társai mlm eladó
- olyan politikus, aki olyan pártnak dolgozik, ami az én értékeimmel összeegyeztethetetlen, ill. a nem politikus, de holdudvar-beli munka is
- alvilági emberek (drogdíler, fura seftelős ember)
- bitcoin bro / cryptocsászár
- férfiprosti vagy onlyfanses
- nulla értékes tartalommal bíró influenszer
- mezőgazdász, termelő (az előbbiekkel effektíve értékrendbeli különbségek miatt van gondom... ez utóbbi azért felejtős, mert nem vagyok hajlandó Bp-ről elköltözni és Bp-n sem akarok külkerületben lakni)
Ahol rezeg a léc:
- itt, Bp-n közmunkás ill. alkalmi segédmunkás munka
- vadász
- katona
6-os!
Vidéki vagyok, de teljesen egyetértek veled. Pár évig Budapesten éltem és amikor hazalátogattam, na akkor vettem észre, hogy mennyire is nézi le sok vidéki ismerősöm a fővárosban élőket. Nagyon kellemetlen, mert mindkét oldalt látom és így a pozitív és negatív dolgokat is, amik mindenhol megtalálhatóak. Egyik sem különb a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!