Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3 napja nem reagált az üzenete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 napja nem reagált az üzeneteimre,ma reggel 6kor kaptam egy hanguzit,amiben elmondta,h az elmúlt két napban egy kóbor cica életét próbálta megmenteni,de nem sikerült és hű de rossz most neki.Az én uzijeimre semmit nem reagált. Ez mégis mi?

Figyelt kérdés

Másik országban él, találkoztunk már eloben is. Tartjuk a kapcsolatot, mert úgy néz ki ki fogok abba az országba költözni.

Én nő(37) ő férfi (33)

Most simogatnom kellene a lelkivilagat? Amellett h felnezek rá és hasonló vagyok mint ő, nagyon furcsállom ezt most.

nov. 10. 11:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
24%
Nem mindegy hiszen te kezdted el felsorolni, hogy mitől érzed magad hülyén. Nem kötelező egyáltalán neked segíteni. És ha nem ismer ingatlanost és nem válaszol az is egyfajta válasz. Írtad, hogy nem miatta mész ki. Miért segítsen neked ha nem vagytok olyan szinten? Nem értem esküszöm. Most ha már szívességet vársz el tőle akkor amikor jártok akkor később mit vársz el?
nov. 10. 12:54
 32/35 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, nem azt kértem h oldja meg az életem, hanem, hogy tud e ingatlanost. Én ezt nem szívességnek élem meg. Ennyi erővel senki meg ne merjen engem kérdezni, hogy x hely merre van, mert leszakad az ég, hogy egy idegennek segítettem.

Egy vad idegen nő által elutott cica kezeleset magára vállalja de annyit írni h tud/nem tud inagtalnost már durva elvaras. Érdekes a gondolatmeneted.

nov. 10. 13:05
 33/35 anonim ***** válasza:
Semmilyen szinten nem érdekled ezt az embert. Engedd el. Mindegy már, hogy hülyének néz vagy nem, csak az önbecsülésed csorbul, ha tovább pörögsz rajta.
nov. 10. 13:08
 34/35 anonim ***** válasza:
24%
A tiéd érdekes mert te azt hiszed, hogy mindenki úgy működik mint te. Pedig ez nyilván nem így van. Egyébként a szívesség, az odafigyelés magától kéne, hogy jöjjön. Ha annyira olyan szinten lennétek akkor maga szóba hozta volna hogyha költözöl és kéne segítség akkor szolgálatodra áll. Nem kéne kérdezgetni, hogy tudd-e ingatlanost. Azért érzed magad hülyén mert hülyén viselkedsz. Fejezd be vele a randizgatást ha nem jön be ahogyan hozzád áll. Viszont nem kéne elvárni, hogy úgy ugorjon ahogyan te fütyülsz, vagy ahogyan te állsz a dolgokhoz az életben különösen, hogy nem vagytok kapcsolatban.
nov. 10. 13:14
 35/35 A kérdező kommentje:

33: Igazad van, köszi!

34: Én továbbra is azt gondolom, hogy egy kérdésre igennel vagy nemmel felelni nem szívesség.

Részemről lezarom a kommentelest, köszi nagyon szépen mindenkinek a válaszokat!

nov. 10. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!