Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 napja nem reagált az üzeneteimre,ma reggel 6kor kaptam egy hanguzit,amiben elmondta,h az elmúlt két napban egy kóbor cica életét próbálta megmenteni,de nem sikerült és hű de rossz most neki.Az én uzijeimre semmit nem reagált. Ez mégis mi?
Másik országban él, találkoztunk már eloben is. Tartjuk a kapcsolatot, mert úgy néz ki ki fogok abba az országba költözni.
Én nő(37) ő férfi (33)
Most simogatnom kellene a lelkivilagat? Amellett h felnezek rá és hasonló vagyok mint ő, nagyon furcsállom ezt most.
Hát nem tudom, nem azt kértem h oldja meg az életem, hanem, hogy tud e ingatlanost. Én ezt nem szívességnek élem meg. Ennyi erővel senki meg ne merjen engem kérdezni, hogy x hely merre van, mert leszakad az ég, hogy egy idegennek segítettem.
Egy vad idegen nő által elutott cica kezeleset magára vállalja de annyit írni h tud/nem tud inagtalnost már durva elvaras. Érdekes a gondolatmeneted.
33: Igazad van, köszi!
34: Én továbbra is azt gondolom, hogy egy kérdésre igennel vagy nemmel felelni nem szívesség.
Részemről lezarom a kommentelest, köszi nagyon szépen mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!