Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 napja nem reagált az üzeneteimre,ma reggel 6kor kaptam egy hanguzit,amiben elmondta,h az elmúlt két napban egy kóbor cica életét próbálta megmenteni,de nem sikerült és hű de rossz most neki.Az én uzijeimre semmit nem reagált. Ez mégis mi?
Másik országban él, találkoztunk már eloben is. Tartjuk a kapcsolatot, mert úgy néz ki ki fogok abba az országba költözni.
Én nő(37) ő férfi (33)
Most simogatnom kellene a lelkivilagat? Amellett h felnezek rá és hasonló vagyok mint ő, nagyon furcsállom ezt most.
Várjunk csak egy kicsit. Hivatalosan párt alkottok, vagy csak randiztok és kb. 2-3x randiztatok élőben? Mert ha nem vagytok együtt ő neki nem kötelező minden lépéséről beszámolni. Bár ha együtt is lennétek és ő tényleg elfelejt szólni, vagy úgy tartja, hogy majd szól az sem törvényellenes. Az emberek nem egyformák és nem egyformán reagálnak bizonyos dolgokra.
Attól, hogy te vagy én írtunk volna, hogy majd írok csak macskát akarok megmenteni attól még más nem biztos mint ő sem tette, hogy írna. Nyilvánvalóan ha szerinted ez nem fér bele akkor engedd el, de akkor sem vagyunk egyformák.
Nem a párom. Randizás kategóriába írtam a kérdésem. És írtam is h nem ugyanabban az országban élünk és már találkoztunk.
Abszolút nem köteles senki senkinek mindenről beszámolni. Viszont nem tudom hova tenni, hogy 3 nap után ma reggel 6kor egy hanguzit kapok, amiben részletezi a történeteket a kóbor cicaval és hogy mennyire rossz most neki. Az én uzijeimben azzal kapcsolatban voltak dolgok h decemberben megyek ki és hogy találkozzunk pl, hogy tud e ingatlanost odakint mert intezkednek a költözés miatt,stb. Szóval nem szirszar chitchatre vártam választ tőle.
És tényleg nem tudom ezt most hova tenni, hogyan kellene kezelem.
Az egyik reszem abszolút megérto és nyilván "szaladna" babusgatni a lelket.
A másik részem meg ül bután, hogy most hülyének vagyok nézve vagy most mi van?
Vagy vegyem megtisztelonek h reggel 6kor ébredés után rögtön nézzél kezdi a napját?
Totál össze vagyok zavarodva.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Fordított nemekkel. Még nem vagytok együtt addig azt csinál amit akar.
Én nem miatta költözöm oda, később ismertem meg, mint, hogy a döntés megszüntett bennem a költözésre.
Tudom, hogy azzal dugunk akivel akarunk, nincs ezzel baj.
A baj azzal van ha hülyének vagyok nézve és annyival nem tisztel meg, hogy válaszoljon arra amit kérdeztem.
Nem lakhelyet kértem, hogy keresgéljen, hanem egy jó ingatlanost ha tudna akkor nagyon hálás lennék. Mert mivel ő helyi jobb ralatasa van. A lakhelyet majd keresem én magamnak.
Mindegy itt már nagyon elvesztunk a részletekben azt hiszem.
A nyelvtanarom pl megkerdeztem, rögtön tudott válaszolni h ingatlanost nem tud, de ez a helyi ingatlan.com nézzek szét.
Szerintem nem olyan nagy dolgot kérdeztem tőle. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!