Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 napja nem reagált az üzeneteimre,ma reggel 6kor kaptam egy hanguzit,amiben elmondta,h az elmúlt két napban egy kóbor cica életét próbálta megmenteni,de nem sikerült és hű de rossz most neki.Az én uzijeimre semmit nem reagált. Ez mégis mi?
Másik országban él, találkoztunk már eloben is. Tartjuk a kapcsolatot, mert úgy néz ki ki fogok abba az országba költözni.
Én nő(37) ő férfi (33)
Most simogatnom kellene a lelkivilagat? Amellett h felnezek rá és hasonló vagyok mint ő, nagyon furcsállom ezt most.
Meg csak nem is a kutyája vagy az anyja haldoklott hanem talált egy kóbor cicát.
Tudod hány kóbor cicát találtam már életemben és segítettem rajtuk? Legalább 20. Tudod hány állatot kellett elaltattatnom? Legalább 5-öt. De soha nem hagytam 3 napra válasz nélkül senkit. Főleg nem olyat, aki érdekel vagy a párom!
Személyesen kérném meg, hogy mesélje el mi történt. Ott már le lehet venni, ha hazudik. Megnézném vannak-e nyomok, valamint hol van az állat teteme.
De valószínűleg már az első pontnál megbukna.
Nevetséges az egész, semmi sem indokolja, hogy ne tudott volna üzenetet írni.
Nem tudjuk, hogy előtte milyen volt, máskor mindig megbízható, figyelmes volt-e. Ha én magamból indulok ki, még akkor is tudtam írni a másiknak, ha mondjuk a családban történt valami nagy gáz. Ilyenkor persze lehet, hogy csak annyit, hogy baj van, 1 mondatban a probléma, és hogy majd jelentkezem, de ezt nem napok múlva, fél perc (se) megírni egy ilyen üzit. Annak függvényében dönts szerintem, hogy ugye előtte milyen volt. De mondjuk jó lenne azt is tudni, hogy konkrétan milyen kapcsolatban álltok, mióta vagytok kontaktban, hány tali volt stb. Amúgy nem tudom, tényleg nehéz, szerintem simán lehet kamu is.
5, 8: Szerintem eltúlzod. Én pl. nagy állatbolond vagyok, de volt már a családomban is súlyos baleset, betegség, haláleset is, az, hogy írsz egy rövid üzit, nem jelenti, hogy a halott/súlyos beteg van hátrébb. Igen, komoly szituban én se fecsegek jobbra-balra chaten piszlicsáré dolgokról, de lehet annyit tudatni, hogy most nem vagy lelkileg jól, és türelemre szorulsz, majd jelentkezel.
14-es én is így érzem /gondolom.
12-es: Sajnos nincs rá lehetőségem mert jelenleg nem egy országban vagyunk.
Igazabol sztem megirom neki, hogy nagyon sajnálom és szerencsés a cica h ő talált rá, remélem hamar jobban lesz. Ciao.
Aztan többet nem hiszem h beszelunk.
15-ös szerintem is! Nagyon jól leirtad, én is kb így működöm.
Es ez nekem már nem fér bele. Nyilván nem leszek bunkó. De ezt le kell zárni. A hülyének nézésnek is van határa.
Egyébként megbízhatónak tűnt, de figyelmesnek mindenképp!
Szeptember közepén találkoztunk először és ő forszirozta, hogy tartsuk a kapcsolatot.
Baromi rossz ez, mert szívem szerint leszarnám de közben meg mi van ha tényleg ennyire a szívére vette.
Akkor majd elkezd nálad teperni, és igyekszik bebizonyítani, hogy fontos vagy neki.
Ha még ennyit se reagál, hogy szia, minden jót, akkor alig várta, hogy lekoccolj.
19,tok igazad van.
Bár nem értem miért keresett folyton ha most meg azt várta h lekoccoljak.
Annyira furcsa ez az ember.
De a tény az tény. Nem úgy viselkedik mint akit komolyan érdekel a másik.
Megirom neki amit fentebb írtam aztán ha akar majd teper...ha nem akkor megette a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!