Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 napja nem reagált az üzeneteimre,ma reggel 6kor kaptam egy hanguzit,amiben elmondta,h az elmúlt két napban egy kóbor cica életét próbálta megmenteni,de nem sikerült és hű de rossz most neki.Az én uzijeimre semmit nem reagált. Ez mégis mi?
Másik országban él, találkoztunk már eloben is. Tartjuk a kapcsolatot, mert úgy néz ki ki fogok abba az országba költözni.
Én nő(37) ő férfi (33)
Most simogatnom kellene a lelkivilagat? Amellett h felnezek rá és hasonló vagyok mint ő, nagyon furcsállom ezt most.
Ez derék dolog tőle ,de ettől még nyilván nem kellett volna eltünnie .
Szerintem ott is van neki valakije.
Hú, én azért megértem, ha neki ez lelkileg megviselő, de nem sueretem az ilyen ambereket, akiknek egy random halálraítélt állat ennyit jelent, hogy miatta mindent elhanyagol.
Bár talán nem te vagy a fontos neki ígyse-úgyse.
Én is abszolút megértem, engem is megviselne.
Ilyen szempontból teljesen megértem őt.
Inkabb a helyzetet nem tudom hogyan kezeljem, mert azért 3 nap alatt lett volna ideje reagálni. És mondjuk én (voltam már hasonló helyzetben, mint most ő) nem felejtettem el másoknak reagálni. Teljesen tanácstalan vagyok.
Ezt a baromságot ki hiszi el?
Bulizott, szexelt az elmúlt 2 napban.
Igazából hülyének nézve érzem magam és halvány gőzöm sincs hogyan kellene erre reagálnom. Mert lehet igaz is.
Ki hogyan kezelné ezt a szitut?
Hallod valahogy bele kellett férnem a karakterszamba.
Állj már le az esztelen itelkezessel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!