Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3 napja nem reagált az üzenete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 napja nem reagált az üzeneteimre,ma reggel 6kor kaptam egy hanguzit,amiben elmondta,h az elmúlt két napban egy kóbor cica életét próbálta megmenteni,de nem sikerült és hű de rossz most neki.Az én uzijeimre semmit nem reagált. Ez mégis mi?

Figyelt kérdés

Másik országban él, találkoztunk már eloben is. Tartjuk a kapcsolatot, mert úgy néz ki ki fogok abba az országba költözni.

Én nő(37) ő férfi (33)

Most simogatnom kellene a lelkivilagat? Amellett h felnezek rá és hasonló vagyok mint ő, nagyon furcsállom ezt most.

nov. 10. 11:41
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
85%

Ez derék dolog tőle ,de ettől még nyilván nem kellett volna eltünnie .

Szerintem ott is van neki valakije.

nov. 10. 11:45
 2/35 anonim ***** válasza:
60%
Talán egy kicsit nem ártana ép ésszel gondolkodni és a búsba kidobni mert egyáltalán nem illik hozzád. Te azt hiszed, hogy körülötted forog a világ mert muszáj a pasijaidnak érted oda lenni annyira, hogy másra cseszenek rá míg ő teljesen normális és az állatokat szereti. Semmi empátia nem szorult beléd úgyhogy szépen szakíts. Eléggé gáz 37 évesen tiniként viselkedni. Amúgy ha nem is rakod ki remélem ő megteszi. Látni, hogy érzéketlen vagy és a másikat csak egófényezésre használnád, de nem jön össze. (:
nov. 10. 11:47
 3/35 anonim ***** válasza:
52%

Hú, én azért megértem, ha neki ez lelkileg megviselő, de nem sueretem az ilyen ambereket, akiknek egy random halálraítélt állat ennyit jelent, hogy miatta mindent elhanyagol.

Bár talán nem te vagy a fontos neki ígyse-úgyse.

nov. 10. 11:52
 4/35 A kérdező kommentje:

Én is abszolút megértem, engem is megviselne.

Ilyen szempontból teljesen megértem őt.

Inkabb a helyzetet nem tudom hogyan kezeljem, mert azért 3 nap alatt lett volna ideje reagálni. És mondjuk én (voltam már hasonló helyzetben, mint most ő) nem felejtettem el másoknak reagálni. Teljesen tanácstalan vagyok.

nov. 10. 11:54
 5/35 anonim ***** válasza:
15%
Mert ha az anyukája, közeli ismerőse halt volna meg, vagy beteg lenne és azért nem jelentkezett volna akkor is úgy állnál hozzá, hogy te vagy az első? Egy beteg, halálközeli állapotban lévő macska is egy lény és megérdemli, hogy az embet szánjon rá időt. Ha nem tetszik, hogy van szíve akkor tedd ki és keress magadnak hozzád való érzelemmentes valakit. Egyébként fordított esetben tudom, hogy járna-e a szád, hogy a lelked kéne simizni mert véged van, hogy 3 nap után informált a szomorú hírrel kapcsolatban.
nov. 10. 11:56
 6/35 anonim ***** válasza:
77%

Ezt a baromságot ki hiszi el?

Bulizott, szexelt az elmúlt 2 napban.

nov. 10. 11:57
 7/35 A kérdező kommentje:
11:56-os szerintem eltulzod.
nov. 10. 11:58
 8/35 anonim ***** válasza:
55%
Eltúlzom amikor azt írtad, hogy most simogatni kéne a lelkét? Ki vagy 3 nap no contact miatt? Azt írtad, hogy megérted őt, de te ha anyád, kutyát haldokolna te akkor is írnál a párodnak. Na hát akkor keress olyan valakit akinek te vagy a legelső és nem a haldokló.
nov. 10. 12:01
 9/35 A kérdező kommentje:

Igazából hülyének nézve érzem magam és halvány gőzöm sincs hogyan kellene erre reagálnom. Mert lehet igaz is.

Ki hogyan kezelné ezt a szitut?

nov. 10. 12:02
 10/35 A kérdező kommentje:

Hallod valahogy bele kellett férnem a karakterszamba.

Állj már le az esztelen itelkezessel!

nov. 10. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!