Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire értetek azzal egyet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értetek azzal egyet, hogy egy nőnek nem vonzalom kell, hanem kötődés?

Figyelt kérdés

Néztem egy videót, hogy miért van az, hogy egy lánnyal tök jól megy a levelezés vagy az első randi, aztán eltűnik vagy letilt.

A videóban azt mondta az illető, hogy a nőknek nem a vonzalom a fontos, hanem a kötődés.

És, hogy azért nem ír vissza, vagy nem akar 2. randit, mert nem kötődik.

Ezzel a logikával amúgy nem is lenne semmi baj. Én csak azt nem értem, hogy mégi ki tud kötődni a másikhoz egy randi után? Ahhoz - legalábbis szerintem - egy kapcsolat kell. Vagy ha nem is kapcsolat, de minimum pár randi.

nov. 5. 23:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%

Több 1000 oldalon okoskodnak erről az emberek, a tökéletes megfejtések, az "Ezért ilyen, azért olyan" meg a kutatások...meg a megkérdeztünk 300 nőt és abból 298 ezt mondta...

Mindenkinek kell, hogy vonzódjon a másikhoz.

Most mi a jobb? A nő gondoljon szex közben mindig másra a pasi meg vegyen be előtte viagrát?

nov. 6. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!