Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi tanárok/professzorok, észre szoktátok venni, ha egy diáklány oda van értetek, vonzódik hozzátok stb? Esetleg leállnátok tanítvánnyal flörtölni? Vagy ha úgy alakul, meddig mennétek el vele? Elhinnétek neki, hogy nem csak a jobb jegyre megy? 20/L
Ezalatt most nem azt a szituációt értem, amikor a buta kislány naivan odavan a jóképű tanár bácsiért. Már jó ideje észrevettem, hogy a 40+ koroszály az esetem. Szerintem azért találom vonzónak, mert általában már érettek és tapasztaltabbak. Illetve tetszik, az is ha valaki okos, és ha tanár az illető, nyilván arra asszociálok, hogy elég tudással is rendelkezhet. Már gimnáziumban észrevettem, de most egyetemen pláne előjön. Látom, hogy ért ahhoz amit tanít (főleg ha ott van a neve előtt a "dr") és ez beindít bennem valamit. Egyszerűen izgat, ahogy magyaráznak, ahogy valami újat tanítanak átéléssel. Valószínűleg van egy kis apakomplexusom is... :)
Gimnáziumban volt aki észre is vette, hogy szimpatizálok vele, viszont volt olyan akinek én vallottam be később, mert ő nem gondolta volna. Most egyetemen is van pár tanár, akik úgymond nagyon bejönnek, és magamat ismerve biztos próbálkozni fogok náluk óvatosan.
Rosszindulatú "oltogató" kommentelők kérem kíméljenek, tudom, hogy ez nem tejesen normális, már magamtól is rájöttem... de nem tehetek róla, egyszerűen úgy érzem ez gyengém, tüzelek, ha a közelemben vannak. Nagyon sokat fantáziálok órán (egyenlőre nem részletezném, hogy miket), sajnos néha a tanulás rovására.
Ha lehet, értelmes válaszokat szeretnék, de véleményeket, tanácsokat, ötleteket is szívesen fogadok, azért írtam le a dolgokat az én szemszögemből. :)
Egyértelmű, hogy IGEN!
Sok egyetemen és fősulin nyílt titok, hogy a tanár úr végigdugja az évfolyamot.
Sőt! Van olyan fővárosi egyetem, ahol az ott dolgozó házaspár szemezget fiúkat és lányokat hármasra! Komolyan!
9.-nek.
Ezek a diákok 18+ évesek, ráadásul ÖNKÉNT szopnak a diplomáért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!