Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy szó szerint meg volt veszve értetek valaki? Lett belőle végül kapcsolat?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a közeletekben láthatóan borzasztóan zavarban volt, elpirult, hebegett-habogott, elcsuklott a hangja, tördelte a kezét, verejtékezett, stb... Olyan dolgok ezek, amiket egyszerűen nem lehet megjátszani, őszintén jönnek az emberből egy általa bálványozott ellenkező nemű hatására.

Hogy kezelitek az ilyen helyzetet? Volt már, hogy visszaéltetek vele? Ha esetleg nem jön be annyira az illető, akkor pusztán a fenti reakciói miatt egy esélyt adtok azért a dolognak? Gondolom, mindenkinek legyezgeti a hiúságát egy ilyen helyzet, de mindenki máshogy reagálhatja le - pont erre lennék most kíváncsi, kiből mit hoz ki, ha ilyen szintű "rajongásban" van része.

2017. máj. 18. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Nem ismerkedem pirulos, hebegő habogó kisfiukkal. Óvodában még elmegy.
2017. máj. 18. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Szegyenemre bevallva, volt, hogy visszaeltem vele. Elsö komoly kapcsolatom utan "vigasztaltattam" magam olyan lannyal, akiröl tudtam, hogy odaig van erte es csak lesi a pillanatot, mikor szabadulok fel. Tudtam azonban azt is, hogy meg exembe voltam szerelmes es jo ideig alkalmatlan kapcsolatra... es akkor sem vele.

Ahogy multak az evek pedig talalkoztam egy volt osztalytarsammal, akin pont ezt lattam. Mar altalanosban is, de akkor en meg nem vettem rajta eszre. Vele össze is jöttünk es 5 evig boldogak voltunk.

Ahogyan tovabb telt az idö, es erkölcseim is fakultak, lettek szeretöim, közülük is volt, aki nagyon durvan belem bolondult es mindent megtett es megadott volna, hogy csak ö legyen nekem. Legalabb annyi tartasom maradt, hogy befejezzem vele a viszonyt, hogy tettekkel se hitegessem, ha mar szavaimnak nem hitt...

F/32

2017. máj. 18. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Most is van ilyen. Szegény lány olyan piros lesz amikor elkezd hozzám beszélni mint egy stoptábla. Hebegés-habogás, kéztördelés, minden megvan. Nem csúnya, de nem annyira jön be. Ő komolyan gondolkozik velem (ismerem, nem a "kötöttségek nélkül szexelek össze-vissza" típusú csaj+barátnőknek mesélt dolgai miatt is tudom), én viszont komoly kapcsolatba nem mennék vele bele. Ha nagyon tirpák lennék akkor lefeküdnék vele, elhajtanám a francba és ennyi, de tuti összetörne úgyhogy inkább nem. Megtehetném, de ennyire nem vagyok paraszt valamiért. Biztos nagyon szeretne ha összejönnék vele, de ha csak egyik részről vannak érzések akkor felesleges erőltetni szerintem, úgysem működne hosszútávon. De nyilván önbizalmamnak jót tesz meg jól esik. Jó volt a kérdés egyébként, el is gondolkoztam most a helyzeten egy kicsit. :DD
2017. máj. 18. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
82%
Kedves maradtam próbáltam természetesen viselkedni, nem adtam félreérthető jeleket, eszembe sem jutott visszaélni a helyzettel.
2017. máj. 18. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem.
nov. 5. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!