Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nők mennyire sikeresek a párkeresésben?
Ilyen alkatú nőkhöz szólna a kérdésem: [link]
Mennyire érzitek úgy, hogy segít/akadályoz titeket alakotok a párkeresésben/szexualitásban? Mennyire vagytok elégedettek a testetekkel?
Férfiak válaszára nem vagyok kíváncsi, akkor se ha nekik ez jön be vagy pont nem, és a privát üzenetekkel is kíméljetek!
A válaszokat előre is köszi!:)
Én nagyon hasonló vagyok. Nem volt eddig gondom a párkereséssel, ha akartam, találtam magamnak normális, értelmes, kedves srácot, bár az tény, hogy utcán nem szólítottak még le és nyilván kevesebb a lehetőségem, mint egy normális alkatú lánynak.
Szeretem magamat, ismerem az értékeimet, de a külsőmmel elégedetlen vagyok, ezért igyekszem tenni a fogyásomért :)
Azt gondolom, hogyha egy szép arc társul hozzá, és csinosan, alkathoz illően (nem zsákruha és takargatás 1000el!!!) öltözik, akkor sokaknak be fog jönni.
(Nem vagyok ekkora, de voltam duci, vékony most sem vagyok mondjuk, de elég sokaknak tetszem.)
A kisugárzás a photoshopból és sminkből árad. ;)
Gusztustalan, hájas disznó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!