Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan emberek, akik nem túl jó külső tulajdonságaik ellenére felettébb sikeresek az ellenkező nemnél?
Férfiak, nők válaszait egyaránt várom. A szokásos negatív tulajdonságok megvannak, pl. alacsony(ez inkább a férfiaknál hátrány), túlsúlyos, csúnya, stb..., mégis valami miatt ragadnak rá a férfiak/nők. Sose volt gondja a párkeresésben, ha épp szingli, akkor is gyorsan talál magának valakit, meg sem kell erőltetnie magát.
Hogy érzitek, mi a sikeretek titka? A kisugárzás? Valamiféle megfoghatatlan szexuális vonzerő? Vagy a kedvesség, humor? Vagy az, hogy bele tudtok látni a másik fejébe, megérzitek, mire van szüksége? Esetleg csak jókor vagytok jó helyen?
én tök átlagosan nézek ki, vékony alkat vagyok, külsőre úgy előnyös tulajdonságom extrába nincs is
húgom barátnői sorra rám voltak kattanva, mert tudtam velük viccelődni, határozott voltam
volt olyan csaj akinek az jött be, hogy kedves voltam és vittem neki zsepit :D
szerintem fontos a humor, a kedvesség, a határozottság
az, hogy ne félj tőlük!
24F
A duci nőknek nem meglepő, hogy egyszerű az ismerkedés! ;)
Én az átlagnál alacsonyabb vagyok, és kopaszodom, mégsem érzem, hogy gond lenne a lányokkal. Tény, hogy egyszerűen bele tudok látni mások fejébe, és nem jövök zavarba egy első találkozótól.
Én elég csúnya vagyok, tipikus infós puha kövér férfi.
Nincs pénzem sem. Nincs kifejezettem szerencsém a nők körében, de volt már már csinos barátnőm is.
Baromi jól elbeszélgettünk, okosakat mondtam, amin elgondolkodott a lány és így megszeretett összejöttünk.
Többször hallottam már barátnőimtől azt, hogy nem gondolták volna hogy összejönne velem valaha.
Én az intelligenciára gondolok.
Hát a tipic curvy alkat. Ami a mai trend szöges ellentéte.VISZONT.az elmúlt időben valamiért ez birizgálja a férfiakat. Nyomulnak, jelölnek,pedig na. Nem vagyok egy gazella.
Szóval szerintem ami elég hatásos az a kisugárzás és megjelenés. Mert hiába nagy a popsi attól még van jó ízlésem ami felkelti az érdeklődést😉
Csúnya vagyok (és kövér is, igaz nem 100 kg, de akkor is), és annak mondhatom magam. :)
Az egyetlen dolog, amit imádok magamban, az a kreativitásom - másoknak is ez tetszhet.
Voltak srácok, akik próbálkoztak, volt ezelőtt egy kapcsolatom, most meg már másfél éve boldog vagyok valakivel, akit mindennél jobban imádok. <3
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!