Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi a fontosabb egy csajban, a külső vagy a belső tulajdonságaik?
Hát ezek elég relatív dolgok... mármint a szép és csúnya, de lehet relatív a bunkó és a kedves is...
Nekem nem kell bombanő, nem kell hogy kifejezetten szép legyen. Lehet csúnyább is, csak legyen olyan, akit szeretni tudok... Ez sokkal de sokkal fontosabb szerintem. Legalábbis nekem.
21/F
Valószínűleg egyikkel sem.
A csúnya viszont nagyon relatív dolog szóval ezt így nem lehet határozottan kijelenteni ...
De tudod hogy van ez : a Külső megfog, a Belső megtart ...
Csajok! Mi a fontosabb egy pasiban, a külső vagy a belső tulajdonságaik?
nektek természetesen mind a kettő egyszerre. Legyen kigyúrt izmos vagy vékony. De a kigyúrt a legjobb mert az olyan szupcsi. Persze most jönnek a kommentek , hogy nem fontos ennyire a külső stb. De a lófaxt nem az nektek. Azért írjátok mindenhova , hogy de azért legyen izmos kigyúrt meg ilyen meg olyan. Mind1 , belsőre pedig a bunkó drogos piás faszi kell :D
ennyit rólatok.
Annyi kell a külsőből, hogy megfogjon a lány, legyen szexuálisan attraktiv. A kapcsolat itt kezdődik, innentől viszont minden a belsőn múlik.
Szóval mindkettő esszenciális, de a belső nagyobb súllyal esik latba.
Ránézek egy csajra. Amit nyílván a kisugárzása miatt teszem, mivel jó az ízlésem ezért jó csajok ezek.
Annyira fontos a külső hogy bejöjjön, utána megtudakolom mennyi esze van stb..:D
kedves drága utolsó. nekem például nem is tetszik annyira, ha egy pasi kigíúrt, stb.:D szóval mi lenne ha nem általánosítanál?-.^ megköszönném.:D mindenkinek másjön be. nem kell itt a hisztid. egyébként ha kérdésed van, azt tedd fel rendesen, és ne egy másik ember kérdése alá írjál be.-.-
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!