Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi a fontosabb egy csajban, a külső vagy a belső tulajdonságaik?
Igaza van az elsőnek!! 50-50 %, Külső megfog , belső megtart>>>> a lelke mélyén mindenki így van ezzel, aki azt állítja hogy nem, az hazudik!!!!!!
(Ugyanis tudat alatt első benyomásra a külsőt nézi mindenki... már hogy is vehetné figyelembe a belsőt, mikor nem is ismeri az illetőt?!)
1 estére a második.
Kapcsolatra egyik sem, van még millió jó csaj, minek vacakolnék valakivel, aki nyilvánvalóan nem tetszik.
Igazából ki mit ért szépség alatt nekem igazából az a lényeg külsőleg hogy ápolt legyen ha ez megvan akkor szerintem már nincs probléma...
Belsőleg meg természetesen legyen értelmes...
Remélem tudtam segíteni:)
kedves 19:44
mi lenne ha kussolnál és kis pics@ 16 éves fejjel nem osztanád az észt a nagyobbnak?!
tapasztalatod az életben nincs. 16évesen még azt sem tudod mi tetszik , vagy raj legyen , vagy emo vagy kigyúrt. Majd fog tetszeni ha az értékrended megváltozik nagy korodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!