Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Miért nem telik "sokszor" egy rendes visszautasításra?
Fiatal huszonéves vagyok, nem tinédzser. Nem vagyok szűz, de a másik végletből (egyéjszakás házibulik) kinőttem. Tartós kapcsolatom még nem volt.
Átlagosan évente néhány lánynak udvarolok (tehát nem ráírok, hogy "sziamizu", hanem hagyományosan udvarolok), egyszerre természetesen csak egynek. Pár csokor virág és csók után aztán csak úgy elérdektelenedik a dolog, látom hogy nem vagyok kívánatos. Tisztességesen visszautasítani azonban egy sem bír. Miért? "Nem akarnak megbántani." Bántsanak meg nyugodtan, de mondják ki rendesen, hogy nem vagyok az esetük! Nem úgy lenne korrekt?
Ha az előbbiekből nem lenne nyilvánvaló: egyrészt kapcsolatot keresek, nem kalandot. Másrészt csak olyanoknál, akik szinglik, és rendesek (vagy annak látszanak, nem ribiknek).
Én mindig egyenesen kommunikálok ismerkedés közben, sokszor én nem kapom meg ezt az egyenességet másoktól.
A bunkó plázatöltelék, rongyrázós csájék kategóriája tőlem messze áll,de látom, hogy hozzád közelebb. Ha úgy érzed, hogy ezek vonzanak téged, akkor csináld még sokszor egymás után ... csak a normális nőket ne kutyuljátok ezekkel össze.
Ahhoz is ész kell és kultúra hogy valaki normálisan vissza tuja utasítani a másikat.
Ahhoz meg hogy kulturált és kb valahogy kinéző partnert találjunk, tényleg nagy mázli kell, akár nőről , akár pasasról van szó.
Virágot majd akkor vegyél ha 50 éves nőknek udvarolsz:)
Ezeknek a csajoknak nem virág kell, hanem hogy tökös legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!