Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, járnátok olyan 26 év feletti pasival, aki dolgozik kevés pénzért, de tanulni akar egyetemen jobb állásért és érettségit is ismételnie kell?
Még mindig jobb, mint egy olyan ember, aki beleposhadt a saját életébe, nulla tervvel a zsebében, és nincs semmi célja már.
Ez hátrányt egyáltalán nem jelenthet szerintem, de azért munka mellett, újra beülni tanulni x év után, méghozzá érettségitől kezdve..Hát nem egy verejtékmentes történet lesz az biztos, de kitartást hozzá.
ma 21:17
Na és így keletkeznek a városi legendák..
Igen, 27 évesen amikor már gyereket szeretnének, minden álmuk egy másik gyerek.
Ettől függetlenül nyomd meg!
Ha szingli lennék, és szimpatikus lenne, akkor persze.
Felnőttként felállni a porból, amikor már mindenki elhúzott melletted hatalmas dolog - én eddig gyakorin pl. csak olyat láttam, aki 26 fölött NEM AKAR VÁLTOZTATNI. Semmin. De nyíg, hogy nincs csaja.
Mindenképp értékelhető, ha te képes vagy felállni és küzdeni akarsz.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!