Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, járnátok olyan 26 év feletti pasival, aki dolgozik kevés pénzért, de tanulni akar egyetemen jobb állásért és érettségit is ismételnie kell?
"elnőttként felállni a porból, amikor már mindenki elhúzott melletted hatalmas dol"
Megnézném a fejed mikor decemberben bejelenti, hogy szarik ő bele az egészbe :D
Ha már felvettek egyetemre 1x akkor minek raksz le újat?
Programoztál már? vagy valamilyen szinten láttad?
Vagy annyi tetszik hogy sok pénz van benne?
Nyilván nem azért kérdem mert zavar hogy az leszel csak kérdem mivel 30 évesen már 3x-ra egyetemre járni mert nem tetszik...
Az álmaid nyilván jók, de ha most kezdesz el infózni, akkor elég sok dolgod lesz... nem még barátnőzni jelenleg főleg munka mellett.
San franciskóval meg vigyáznék a helyedben, mivel ott egy putris ágy is havi 1000 dollár, egy lakás meg akkor olyan 8-10 körül sőt lehet hogy több. A konkurenciáról meg nem is beszélve hogy az az amerikai elit egyetemes diákok álma hogy a facebooknál és a többi cégnél dolgozzon szóval elég nagy a konkurencia
Nagyon sok 25 körüli jár egyetemre nappalin. Levelezőn leginkább 30asok vannak. Én is újraérettségizek, jelenleg is tanulok, de egy másik szakhoz másik érettségi kell. Ja és gyerekem is van.
Tanulni nem szégyen, megrekedni egy szinten fiatalon viszont az.
Hàt hàtràny lesz az biztos,mivel a nôk élményeket akarnak az élmények meg pénzbe kerülnek.
Elôbb épitsd fel magad,de legalàbb legyen normàlisan fizetô melód aztàn csajozz.
Mert ekkor tudsz vàlogatni különben marad a maradék.
16-os
Már újrakezdtem többször, de nagyon rosszul álltam hozzá. Azt se jegyeztem meg, hogy tudni kell definíciókat, tételeket, azt gondoltam, hogy valahogy lemásolom ahogy a tanár csinálta és akkor talán jó lesz az enyém, de én egy árva szót nem értettem belőle.
Én sem tudom, miért gondolkodtam így, de lehet, nem tudtam mindent matekból és még ignoráns is voltam.
De ez régen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!