Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, hölgyeim! Komolyan probléma az, ha a férfi szemüveges?
csak emiatt nem mondanék nemet, de nekem valóban nem tetszik a szemüveg
25L
Nekem nem problema.
En is kivancsi vagyok,miert gond. Buvarkodni korulmenyes,viz alatt uszni is. Emiatt nem lehet gond. :)
Ismerkedj eloben. Legyen jo szemuveged,ami jol all es stilusos. Akkor meg elony is lehet.
N
ez csak frusztrált pali szűrő náluk.
nehogy már ilyesminek meg hasonlóaknak bedőlj.
általában fel van sorolva egy csomó olyan dolog,amitől alul értékelheted magad a nélkül,hogy egy szót is váltottál volna a csajjal.
az ilyesmi arra szolgál náluk,hogy frusztráltak,vagy alacsony önértékelésű emberek ne zargassák őket.
Hmm. Ez érdekes. Gyerekkorom óta szemüveges vagyok. Van 3 szemüvegem, néha kontaktlencsét hordok.
De. Van az a fajta ember (férfi és nő), aki megvette tinikorában a drótkeretes szemüveget, és elvan azzal. És van, akit érdekel, hogy olyan keretet hordjon, ami illik az arcához, a személyiségéhez.
Szerintem utóbbi jobb. Mikor "magadévá teszed" a rossz látást. :D
És itt nem a pénzről van szó, nekem is ebayről van két keretem is.
29/N
Őszintén szólva nekem nagyon tetszik, ha egy srác, férfi szemüveges. Ha ízléses és passzol az archoz, nagyon előnyös tud lenni. Komolyságot, (szerintem) férfiasságot és egy kis bölcsességet kölcsönöz a viselőjének. Egy szó mint száz: odavagyok érte! :)
(19/L)
Én szemüveges is kontaktlencsés is vagyok. Nekem az a tapasztalatom hogy egészen másképp néznek rám ha lencsém van mint mikor szemüveg.
Mondjuk ez engem nem zavar mert ennek ellenére én gyakran hordok szemüveget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!