Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki és hol talált magának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki és hol talált magának normális, tartós párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Elsődlegesen olyan személyek válasza érdekelne, akik jelenleg is együtt élnek, illetve huzamosabb időt együtt töltöttek.

Ilyenekre gondolok, hogy: társkereső oldalakon, baráti társaságban, hobbi alkalmával, munkahelyen stb.

A komoly, normális válaszokat előre is köszönöm! :-)

2016. nov. 9. 07:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
57%
Mi a love.hu-n ismerkedtünk meg, elválaszthatatlanok vagyunk, mi biztos együtt öregszünk meg :-)
2016. nov. 9. 07:47
 2/27 anonim ***** válasza:
49%

Egyetemen. Én már ott dolgozom, mint tudományos munkatárs, ő pedig a második diplomáját csinálja. Láttuk párszor egymást az épületben, kerülgettük egymást, végül elkezdtünk beszélgetni, randizni, és azóta együtt vagyunk.

26/n

2016. nov. 9. 07:49
 3/27 anonim ***** válasza:
59%

Komolyan: chat.hu-n hat évvel ezelőtt, amikor még nem volt ilyen legalja. :D De csak később jöttünk össze.

De amúgy rendszeresen neten ismerkedtem, lett már barátom iwiwről, Facebook ismerkedős alkalmazással, és fórumokról is.

Ha velem élőben akart férfi ismerkedni, akkor mindig csak dugni akartak, úgyhogy nekem a net vált be.

2016. nov. 9. 07:49
 4/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ! Sok sikert Nektek!

Azt megkérdezhetem, hogy a lakhatást hogy tudtátok megoldani? Ki költözött kihez, illetve közös lakásotok lett?

2016. nov. 9. 07:50
 5/27 anonim ***** válasza:
40%

Én nagyon sokáig probálkoztam mindenfelé.. chateltem, társkeresőn voltam, eljárkáltam szórakozni.

Hozzáteszem, hogy 31 éves nő vagyok.

Chatből és társkeresőből csak haveri kapcsolatokat tudtam kialakítani, többet nem.

A férjemet, akivel közel 10 éve vagyunk együtt pedig személyesen ismertem meg a munkán keresztül.

Mi először nagyon jó haverok voltunk, közben volt neki is barátnője, nekem is barátom.

Előfordult, hogy skypeon beszéltünk, irogattunk egymásnak, ha pl valami segítség kellett, aztán már csak úgy szimplán is, hogy milyen napunk volt.

Én szakítottam a barátommal teljesen más okok miatt, addigra már ő is egyedül volt, elmondása szerint a megfelelő alkalomra várt, hogy léphessen, mert tudta, hogy engem szeretne feleségének és erre ő már "készült" :)

Majd Ő bevallotta, hogy többet szeretne, mint barátságot és hogy mi erről a véleményem, hogy érzem én?

Engem először nagyon meglepett, mert nem gondoltam, hogy én bejövök neki, de mivel nekem is nagyon tetszett és alapból nagyon jó volt köztünk a kommunikáció, megvolt az egy hullámhossz, mondtam, hogy próbáljuk meg.

Imádtam a humorát, hogy néha túl őszinte is, soha nem nyalizott senkinek, mindig kiállt önmagárét és azokért akiket szeretett, az a típus, aki a semmiből is csinál valamit. Ezért a mai napig csodálom. Az, hogy kb bármiről el tudunk beszélgetni csak hab volt a tortán.

Így kapcsolat formájában nagyon gyorsan egymásba szerettünk, aztán jött az eljegyzés majd az esküvő és a gyerekek. :)

Nem bántam meg egy percig sem, hogy így alakult. A lehető legjobb ember és férfi, akit valaha megismertem. Büszke vagyok rá és nagyon szeretem!

2016. nov. 9. 07:58
 6/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenkinek!
2016. nov. 9. 08:02
 7/27 anonim ***** válasza:
Egyetemi szórakozóhelyen ismerkedtünk meg a férjemmel. Ennek már 10 éve, 6 éve házasok vagyunk.
2016. nov. 9. 08:02
 8/27 anonim ***** válasza:

Azt az egyet jegyezd meg, hogy sehol nincs garancia!

Én baráti társaságban ismerkedtem meg a barátommal, 3 éve vagyunk együtt.

2016. nov. 9. 08:09
 9/27 anonim ***** válasza:
Villamos megálló.
2016. nov. 9. 08:12
 10/27 anonim ***** válasza:
Egy pubban, közös barátainkkal voltunk szórakozni.
2016. nov. 9. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!