Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy önbizalomhiányos, súlyos önértékelési zavarral rendelkező pasival normális párkapcsolatot kialakítani?
Nekem lassan elfogy a türelmem és kezd elegem lenni, mert mindenért magát okolja, ha nem keresem egy napig mindjárt arra gondol, hogy már nem kell nekem.
Kb fél éve ismertük meg egymást, azóta csak írásban tartjuk a kapcsolatot, nemrég találkoztunk csak személyesen.
Nekem nagyon fura ez a szituáció, mert még nem volt szerencsém ilyen pasihoz, ez a kapcsolat csak most alakulgat és nem tudom lesz-e belőle igazi, mert már kicsit tartok attól, hogy a szex terén mi lesz.
Amúgy gáláns és jófej, ezért is mentem bele a személyes találkozóba, de nagyon zavaró mikor minden alkalommal előjön az önbizalomhiánya és olyanokat vág a fejemhez, hogy biztos valami rosszat csinált, mondott azért nem kerestem (miközben csak el voltam havazva) meg hogy biztos csalódtam benne és hasonlók.
Hagyd a pi..ba!
Egyszer találkoztam ilyen pasival, az bőven sok volt.
Mi közel laktunk, így volt benne részem, milyen mikor teljes mértékben rám akaszkodik. A munkámban is akadályozott, mert állandóan írogatott, verseket meg cuki kis képeket küldött. Attól is agybajt kaptam, hogy ha ő dolgozott, és én otthon csináltam volna a dolgomat, akkor meg állandóan csörgött a telefonom. De tényleg!
Elment a boltba, és kétszer hívott, mire hazaért.
Egyszer volt olyan, hogy türelmetlenül szóltam már vissza, mert tényleg csináltam volna a dolgom, erre bepánikolt, és rohant át hozzám feldúltan, mert hogy ő most engem megbántott.
Meg egyszer lemerült a telefonom melóban, mikor hazaértem a kapuban ült zokogva, hogy biztos szakítottam vele, azért nem is akarok szóba állni.
Heteken belül elegem lett, és kidobtam.
Természetesen borítékolni lehetett, hogy jött a fenyegetőzés, hogy öngyilkos lesz, a rokonai is engem hivogattak a munkahelyemen!!!, hogy hogy lehetek ilyen, most nekimegy a vonatnak, meg hasonlók. Bitang kemény két napom volt, de felfogta, hogy engem az se érdekel, ha vonat elé lép, csak szabaduljak tőle.
Nem lett öngyilkos.
De megfogadtam, hogy ilyen pasival soha, de soha az életben szóba se állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!