Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy önbizalomhiányos, súlyos önértékelési zavarral rendelkező pasival normális párkapcsolatot kialakítani?
Nekem lassan elfogy a türelmem és kezd elegem lenni, mert mindenért magát okolja, ha nem keresem egy napig mindjárt arra gondol, hogy már nem kell nekem.
Kb fél éve ismertük meg egymást, azóta csak írásban tartjuk a kapcsolatot, nemrég találkoztunk csak személyesen.

Persze, hogy a 9-es a sz*r, aki rá telepszik vagy érzelmileg zsarol, az más, neki az a dolga, meg hát a "szeretet köpenyébe" burkolva teljesen máshogy veszi ki magát.
Az ilyen energiavámpírok szoktak sajnálkozni, miután lelécel mindenki tőlük ,hogy nem kellettem neki, pedig mennyire szerettem...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!