Mért akarok súlyos beteg lenni? Mit tehetek ellene?
Lehet, hogy csak arra vágysz, hogy figyeljenek Rád, törődjenek veled, babusgassanak.
Nem árt ilyenkor egy kis önbizalom erősítés. Olyan kérdésem is lenne, hogy képes vagy-e saját magadat szeretni?
ja és amióta hazajöttem a kórházból (már több mint 1éve!!!!) lassan rakódtak rám a kilók. Koncentrációzavarral küszködtem, és küszködök, mert még most sem tökéletes, fájt a fejem, nem voltam a régi. És szerintem ebben annak is köze van hogy nem akartam hazajönni...:( és amiért meghíztam naggggyon nagggyon dühös lettem/vagyok magamra, és utálom magam, és azért eszek kevesebbet. De rettenetes sokáig tartott amíg egyáltalán eljutottam odáig hogy fogyjak is valamit, pedig azért elég keveset ettem már az elején is. Az utóbbi 1-2 hónapban adtam le a legtöbbet, és nagyon félek, hogy megint meghízok, és kezdhetem előről az egészet. Ja amúgy a legnagyobb súlyom 67kg volt, most meg 52kg körül lehetek. (nem megbízható a mérlegünk). Még a műtéte előtti időszakban volt a legkisebb a súlyom 49kg. a műtét előtt meg konkrétan 55kg voltam. Szal a kórház után tóbb mint 10kilót szedtem fel !!!! Jaés 176,5 cm vagyok.
17/L (lassan 18)
Hospitalizáció... Vagy valami hasonló.
Mélyen átérzem. 12 éves korom óta a leghosszabb idő, ami egyhuzamban eltelt anélkül, hogy kórházba kerültem volna, kb. 8 hónap volt. Legszívesebben most is bekerülnék, csak már nem tehetem meg, mert kirúgnának a munkahelyemről, meg párom is kiborulna. De ha tök véletlenül elgázolnának valamelyik reggel, az tök jó lenne. Vagy ha valami súlyos szövődményes betegséget kapnék. Persze egyik sem történik meg soha. :D
Ne kérdezd, mitől múlik el, mert, mint a mellékelt ábra mutatja, nem tudom. 7 éve így érzek.
Gondolom idő, meg egy jó pszichológus...
Irigyellek. Ha lehetne, kölcsön adnám neked egy kis időre az én súlyos betegségem. Ha éreznéd azt a fájdalmat amit én a nap minden egyes percében, meggondolnád magad.
Inkább örülj az egészségednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!