Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki és hol talált magának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki és hol talált magának normális, tartós párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Elsődlegesen olyan személyek válasza érdekelne, akik jelenleg is együtt élnek, illetve huzamosabb időt együtt töltöttek.

Ilyenekre gondolok, hogy: társkereső oldalakon, baráti társaságban, hobbi alkalmával, munkahelyen stb.

A komoly, normális válaszokat előre is köszönöm! :-)

2016. nov. 9. 07:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
48%
Közösségi oldalon ismerkedtünk meg. Majdnem egy évig irkáltunk néha taliztunk, de csak ez után az egy év után lettünk egy pár. Egy környékröl származunk, de mivel ő 200kmre dolgozik ezért én is ide költöztem már lassan 4hónapja, 10 hónapja vagyunk együtt. 23L 32F
2016. nov. 9. 09:07
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi számít tartósnak, 10 éve ismerjük egymást, ebből több mint 6 év házasság,ráadásul egymással. habostorta randivonal
2016. nov. 9. 09:14
 13/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 9. 09:22
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
párkapcsolatot nem talál magánka az ember, hanem kialakít.
2016. nov. 9. 09:24
 15/27 anonim ***** válasza:
18%
közösségben :)
2016. nov. 9. 09:30
 16/27 anonim ***** válasza:
Két tartós kapcsolatom volt(van). Az egyik még a középsuliból(3 évig tartott), a másik egy tanfolyamról(15 éve tart). Neten nem kerestem társat(15 éve még nem volt jellemző), de barátokat már szereztem.
2016. nov. 9. 09:30
 17/27 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon nehezen ismerkedo lany vagyok, eloben mindig kerulom a ferfiakat, mert felek, hogy a kulsom miatt leneznek (duci vagyok).

Itt, a gyakorin tettem fel egy kerdest, amire egy srac irt levelet. Elkezdtunk beszelgetni, aztan bejelolt facebookon es elhivott randira. Eleinte ockodtam a dologtol de vegul talalkoztunk es egy jot beszelgettunk sorozes kozben.

Aztan masodik randit is kert es azt mondta, nem tudta, mitol felek, mert neten beszelgetve sokkal rosszabbnak allitottam be magam, mint amilyen vagyok az eletben.

Harmadik randin azt mondta, szerelmes lett belem es osszejottunk.

Es lassan masfel eve :))

Nem elunk egyutt, mivel a parom meg csak most kezdett dolgozni en pedig meg egyetemista vagyok, de egyutt tervezzul a jovot, minden komolyabb tema szobakerult mar, minden heten talalkozunk ketkoznap is, hetvegen pedig felvaltva egymasnal alszunk.

Iszonyu szerencsesnek erzem magam, hogy egymasra talaltunk, amilyen jo es oszinte kommunikacio koztunk van, szerintem 1000- bol egy ilyen :) Nagyon sokat segit, hogy tobb onbizalmam legyen.

22/L

2016. nov. 9. 09:45
 18/27 Költőnő? ***** válasza:
Nekem sosem ment a netes ismerkedés. A tartósabb kapcsolataim; melóhely, ismeretségi kör, tanfolyam.
2016. nov. 9. 10:00
 19/27 Költőnő? ***** válasza:
Jahh, bocsánat, volt egy pub is.
2016. nov. 9. 10:00
 20/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő jellegű válaszokat! :-)
2016. nov. 9. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!