Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már úgy, hogy a párotok nagyon szeretett titeket, meg "mindent" megtett volna értetek, de pl részetekről elmúlt a testi vonzalom?
Vissza lehet azt hozni valahogy? Tudja hogy nincs rendben a kapcsolat, csak képtelen vagyok neki fájdalmat okozni azzal,hogy szakítok,pedig nem egyik napról a másikra jött ez... Nagyon hiányozna nekem is ő, de ha a fentebb leírt része nem stimmel,az tudom hogy már rég rossz.. Valaki tapasztalat?
(11 hónapja vagyunk együtt, mostanában keveset tudtunk találkozni) 22/l
Nálunk is ez a helyzet, bár én még nem szakítottam...Tervben van már egy ideje, viszont még arra törekszem/törekszünk, hogy megpróbáljuk helyrehozni...
Nekem is furcsa hogy ilyen hamar idáig eljutottatok, mert mi "csak" 9 év után kerültünk ebbe a helyzetbe.
Szereted őt egyáltalán? Ha igen akkor fogadd meg az első kommentelő tanácsát. Ha pedig nem, akkor most vess véget ennek, had találja meg a párod a hozzá illőt....
N26
Persze. Én direkt akkor szakítok velük amikor a legjobban szerelmesek belém.
Szemét rohadék az összes, megérdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!