Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlt a vonzalom!?
Hat nem tudom.. ha az en baratom azt kerne tolem, hogy legyek szexibb akkor biztos, hogy megsertve ereznen magam. Ha szeret akkor ugy szeressen amilyen vagyok es ne akarjon megvaltoztatni!!
Amugy nem lehet, hogy az a baj hogy tul sokat vagytok egyutt es megszoktatok egymast?
Nos, egy nő akkor lesz szexi, ha tetszeni akar valakinek, akitől pozitív visszaigazolást kap. Én voltam olyan kapcsolatban, ahol elvárás volt, hogy legyek szexi, vonzó, de a párom nem tudta ezt kellőképpen értékelni... tehát ő nem udvarolt, bókolt, nem tudta kihozni belőlem a NŐ-t.
Akkor tudtam szexi lenni a párkapcsolatban, amikor más férfitól kaptam meg azokat a visszaizolásokat, amiket a páromtól nem. Kedveskedésben, törődésben, figyelmességben, udvarlásban. Na akkor kijött belőlem a szexi dög. (Nem csaltam meg, de idővel szakítottam, mert egyáltalán nem értékelt.)
Szóval ha a barátod szexi nőt akar, akkor ne csak elvárja, hanem tegyen érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!