Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire értetek azzal egyet, hogy egy nőnek nem vonzalom kell, hanem kötődés?
Néztem egy videót, hogy miért van az, hogy egy lánnyal tök jól megy a levelezés vagy az első randi, aztán eltűnik vagy letilt.
A videóban azt mondta az illető, hogy a nőknek nem a vonzalom a fontos, hanem a kötődés.
És, hogy azért nem ír vissza, vagy nem akar 2. randit, mert nem kötődik.
Ezzel a logikával amúgy nem is lenne semmi baj. Én csak azt nem értem, hogy mégi ki tud kötődni a másikhoz egy randi után? Ahhoz - legalábbis szerintem - egy kapcsolat kell. Vagy ha nem is kapcsolat, de minimum pár randi.
Egy újabb értelmes megfejtés. :D
Nem tudom, mit találnak még ki…
Vonzalom nélkül semmi sem lesz.
Ki lehet alakítani kötődést, akár itt is, aztán első randiig tart.
Vagy az első képcseréig.
Mindkettő kell.
Milyen ostobák töltögetnek fel fszságokat. Aztán csodálkozunk, hogy mindenki egy tökelütött idióta.
A sorrend haver a sorrend! Előbb vonzódsz és csak utána kötődsz. Akihez nem vonzódsz ahhoz nem akarsz kötődni sem.
Azért nincs második randi mert nem azt kapta személyesen amit várt, amilyen előzetes kép kialakult benne.
A nők mindig tartanak fenn több opciót ismerkedés terén, azért pattan mert jött nálad jobb.
Ilyen a Tinder is. Matcheltek (ergo nyilván tetszel neki, azért húzott jobbra), de vagy nem is válaszol ha írsz neki, vagy 1 nap után semmire sem reagál.
Jött nálad egy jobb. Jobban néz ki, tehetősebb, komolyabb vagy épp viccesebb, stb.
Úgy birom ezt a sok profi tanácsadót.
Mindkettő kell! Valamilyen kötődés kialakulhat a nagyon intenzív chattől is, de a vonzalomnak ehhez semmi köze. Hiába értitek jól meg egymást, annak semmi köze a kémiához, a vonzalomhoz.
De ez forditva us lehet, hogy van ugyan vonzalom, de mégsem alakul ki igazi kötődés.
Mindkettő off egy kapcsolatra, utóbbinál annyi hogy 1-2 szex azért lehet. De nem sok, mert kötődés nélkül a vonzalom se rart sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!