Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon már ő is többet akarhat? Én ezt veszem le.
Vagyok én F39,és ő N40.Már ismertük egymást,most újra összeültünk,tudni akartam mi van vele...
Első este után ő hozta fel a következő találkozás lehetőségét,persze csak baráti szinten. Mindketten szinglik vagyunk,jól érezzük magunkat egymás társaságában. Elhívott egy kiállításra,11 órát töltöttünk együtt( séta,étterem,stb).
Most majd ő jön hozzám 2 hét múlva,éppen külföldön tartózkodik. Főzni fogunk,nálam is alszik,örül és várja a programot. Szerintetek is már többet akarhat? Örülnék neki,haverságnak indult,de nagyon jól elvagyunk. Nem én akarok az lenni aki elcseszi az egészet mert többet akar... a terv, hogy hagyok mindent történni,ahogy történnie kell,felnőttek vagyunk,nem tinik. Elég magabiztos férfi vagyok, szerintem már mindketten tudjuk,mi lesz ennek a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!