Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon már ő is többet akarhat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon már ő is többet akarhat? Én ezt veszem le.

Figyelt kérdés

Vagyok én F39,és ő N40.Már ismertük egymást,most újra összeültünk,tudni akartam mi van vele...

Első este után ő hozta fel a következő találkozás lehetőségét,persze csak baráti szinten. Mindketten szinglik vagyunk,jól érezzük magunkat egymás társaságában. Elhívott egy kiállításra,11 órát töltöttünk együtt( séta,étterem,stb).

Most majd ő jön hozzám 2 hét múlva,éppen külföldön tartózkodik. Főzni fogunk,nálam is alszik,örül és várja a programot. Szerintetek is már többet akarhat? Örülnék neki,haverságnak indult,de nagyon jól elvagyunk. Nem én akarok az lenni aki elcseszi az egészet mert többet akar... a terv, hogy hagyok mindent történni,ahogy történnie kell,felnőttek vagyunk,nem tinik. Elég magabiztos férfi vagyok, szerintem már mindketten tudjuk,mi lesz ennek a vége...

#randi #főzés #Felnőtt ismerkedés
nov. 3. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Ha annyira magabiztos lennél, ez nem lenne kérdés, simán ráhajtanál, aztán max. nem lesz belőle semmi, de nem itt agonizálnál ezen. Nyilván együtt főzni meg egymásnál aludni nem haverok szoktak, ezt te is tudod.
nov. 3. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha egy egészséges nő, aki vágyik testiségre, te meg még kapsz is erre utaló jeleket, akkor hajrá!
nov. 3. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Most fogtok másodszorra együtt időt tölteni! Lazulj már le, aztán majd alakul. Majd ha úgy érzed, elmondod neki, hogy te komolyan gondolod vele, és majd akkor tud és fog reagálni.
nov. 3. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő azt mondja hogy barátnak tekint és ezt így hozzá rakta, akkor barátként akar veled találkozni. Nyilván azért alszik nálad, mert szállást kellene fizetnie így viszont nem kell. Szóval én nem sok esélyt látok rá. De bármi lehet.
nov. 4. 07:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se néz rád másként mint barát ha előre le volt szögezve, hogy csak baráti a kapcsolat. Pláne ha nincs flört, kétértelmű viselkedés.
nov. 4. 08:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Megy a flört,meg a kézfogdosás is,meg úgy minden. Lépni fogok majd,et már több,mint aminek indult,szerintem ő is érzi. Küldi a jeleket,de majd személyesen más lesz. Azért kérdeztem,mert kíváncsi vagyok,mással is volt valami hasonló?
nov. 4. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Talán fél tőle, hogy te se veszed komolyan, ahogy rengeteg férfi nem képes az elköteleződésre, és inkább bebeszéli magának, hogy neki nincs is szüksége valódi társra :) Majd alakul... Szerintem legyél őszinte, és majd kiderül, neki bejön-e, amit adni tudsz.
nov. 4. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!