Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarhat többet?
Figyelt kérdés
Adott egy lány, tök jókat dumálunk interneten, tudtomra adja hogy bejövök neki, nekem is szimpatikus ő, folyamatosan bókol én is bókolok tök jól alakul minden, de mikor bedobom hogy találkozhatnánk azonnal jönnek a kifogások, ha meg annyit mondok hogy esetleg egy hívásba benne lennél hogy tudjunk beszélgetni, akkor meg elősször igent mond aztán tolja húzza halasztja, végül valami hülye indokkal lefújja. Nem fekete fehér a dolog, mert neten meg úgy viselkedik mintha bejönnék neki, rengeteget bókol tényleg, aztán amikor meg előre léptetném az egészet egy lépéssel lefújja. Valakinek valami ötlet ez miért lehet? 1 hete ismerjük egymást, talán túl gyors vagyok..2022. aug. 17. 20:23
2/9 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint kövér és ezért önbizalomhiányzos. Ők szokták ezt csinálni. De az önbizalomhiány az biztos.
3/9 anonim válasza:
1 hét után ez lehet, hogy valóban elég gyors, de az is lehet, hogy csak szégyenlős.
Ettől függetlenül szerintem is fennállhat annak a veszélye is, hogy nem az, akinek kiadja magát.
4/9 A kérdező kommentje:
Mit jelent ez hogy nem az akinek kiadja magát? Találkoztam már vele, láttuk egymást élőben 1x, akkor is ilyen jeleket adott (szórakozóhelyen ismertük meg egymást, de nem volt semmi extra.)
2022. aug. 17. 20:39
5/9 anonim válasza:
Ez már árnyalja a képet, az akinek kiadja magát és önbizalomhiányos.
6/9 A kérdező kommentje:
És ilyenkor erre van valami képlet? Vagy mit csináljak?
2022. aug. 17. 20:49
7/9 anonim válasza:
Akar téged viszont ha nem tudja rávenni magát a talira valami titka lehet. (totál máshogy néz ki pl)
8/9 anonim válasza:
Figyi, nem mondom, hogy most ezt tanuld meg, de légy erre nyitott és figyeld meg kicsit az életedben. A szüleidnél, barátoknál, bárkinél. Ha a másik nem akar változni, de sehogy nem veszed rá. Na most már csak az a kérdés, meg akarod győzni arról, hogy nem kevés?
9/9 A kérdező kommentje:
Láttuk egymást órákon át tudjuk hogy néz ki a másik, és érdekes ilyen "vagány" csajnak tűnik egyébként. Utolsó nem szeretném megváltoztatni, csak élőbe találkozni.
2022. aug. 17. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!