Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat többet tőlem, vagy csak hülyít?
Tegnap este találkoztam egy ismerősömmel. Régebben párszor szexeltünk, mindkettőnknek megfelelt ez akkoriban, egyikünk se csinált belőle problémát.
A talin kérdezett a volt párommal való szakításról, meg arról, hogy túl vagyok e teljesen rajta. (Tudni kell, hogy másfél évig nem ismerkedtem senkivel utána, annyira megviselt). Mondtam, hogy igen.
Pár perc múlva a kezemet megfogta és úgy sétáltunk, meg volt amikor összebújva. Aztán a mólón összeölelkezve néztük a vizet meg a csillagokat, amikor ő próbált volna megcsókolni. Én hülye meg lányos zavaromban elkezdtem másfele nézni inkább. (Tiszta olyan volt mint valami romantikus filmben..😂) Meg is jegyezte, hogy ez tetszik neki.
Tetszik a srác nagyon. Viszont azt mondja, hogy neki most megfelelnek a laza kapcsolatok, ezért se akarok beleképzelni olyat, ami esetleg nincs. 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!