Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így már biztos lehetek benne, hogy ő is többet akarhat tőlem?
Múlt héten találkoztam egy sráccal, de azt hittem, hogy csak baráti beszélgetés, azt hittem nem akar többet. De megbeszéltük, ha majd végeztem a dolgaimmal (most jelenleg tanulnom kell), találkozunk. Ma összefutottam vele az utcán, végig mosolygott, kérdezgetett meg "figyelmeztetett" arra, amit megbeszéltünk. Kicsit el voltam bambulva, jól meg is lepődtem az egészen, mert azt hittem, ő nem akar többet.
Vagy mégis?
Az első beszélgetés nagyon jó volt, de nekem amolyan baráti tali volt.
Ha majd o kezdemenyez nalad, akkor tudhatod, hogy bejossz neki annyira, hogy lepjen is.
Eddig csak lehet, hogy baratsagos volt.
Es az, hogy esetleg bejossz neki, abszolut nem jelent semmit. Nekem is sok mindenki bejon, megse akarok toluk semmit.
Ez az egész sztori nekem fura. Ha elfogadta a közeledésed, akkor bejössz neki.
Ha ennek ellenére te lepattintod, hogy most nem alkalmas neked, de máskor lennél vele, akkor én biztosan komolytalannak vennélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!