Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez utalhat arra hogy terhes vagyok /lehetek?
Nemrég kb egy hete gorcsol a hasam es bevallom h nmtudom napra pontosan az elozo menstruaciom napjat igy nemtudom megmondani hogy kesike vagy sem (noteszem elhagytam es elfelejtettem beirni mashova) de kb most kell megjonnie ,
A baratommal eggyutt voltunk de mindig megszakitjuk a dolgoz ha mar ott tartunk gyogyszert meg nem vettem (mas okbol ami nem lenyeges ) de ovszerrel vedekezunk ...de sokszor nem ilyenkor kiveszi ..de ugy tudom elovaladektol is lehetek terhes ..milyen tunetekre figyeljek.. Vagy meddig varjak..hanyinger az neha van ..de leginkabb hasgorcs de az lehet hogy kesoi menszesztol is
19/l
Negativ hozzaszolast hulyezest stb neee irj mert nem vagyok ra kivancsi azer van ez az oldal h feltedd a kerdest ennyi ha hulyeseg ha nem. !!!
Miért nem a nődokidat kérdezed?
Én pl gépész mérnök vok. Szted értek az ilyesmihez???
Ha ahhoz hasonló méhösszehúzódásokat érzel időnként, mint amilyet a menstruáció alatt, az utalhat a beágyzódásra.
Ez időben is stimmelne, ha kb. két hete történt volna a fogamzás.
Azt meg leírtad, hogy tudod te is, hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni, mert tartalmazhat kisebb-nagyobb mennyiségben életképes spermiumokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!