Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legutobb jan.12 volt a havim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legutobb jan.12 volt a havim, ugy szamoltam hogy feb.7re kellene, hogy jojon, de viszont 2hete kesik, nemi eletet elek es megszakitasossal "vedekezunk". terhes lehetek?

Figyelt kérdés
par napja nyillalik a pocim,es neha a mellembe is erzem es van amikor mensis fajas van de ez kb1percig tart,edig meg nem kesett ennyit,par napot csak,edig vartam a testel,hogy biztosra menjunk vele.Csinalhatom mar a testet?

#terhes lehetek vagy sem?
2015. febr. 19. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Csináld! És természetesen a "megszakításos védekezés" nem túl biztonságos, így meglehet, hogy terhes vagy. Szóval tessék tesztet csináltatni.
2015. febr. 19. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
A megszakítás nem védekezés.
2015. febr. 19. 11:07
 3/8 A kérdező kommentje:
epp azert tettem idezojelbe :)
2015. febr. 19. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Csinálhatod a tesztet és szerintem pozitív is lesz, úgyhogy máris gratulálok!
2015. febr. 19. 11:15
 5/8 A kérdező kommentje:
mibol gondolod,hogy az lesz? talan valami mas all a hatterben,amugy ha az lesz nagyon orulni fogunk neki
2015. febr. 19. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is terhes vagy.

A megszakítás nem védekezés, mégha azt idézőjelbe is tetted, én is kihangsúlyozom, hogy az NEM védekezés :D

2015. febr. 19. 14:47
 7/8 A kérdező kommentje:
mostis nyilallik a pocim,de majd a teszt utan eloszlanak a ketsegek
2015. febr. 19. 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha örülnétek a babának, akkor miért szakítjátok meg az aktust?
2015. márc. 4. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!