Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a kolléganő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a kolléganő akarhat többet?

Figyelt kérdés

Szóval, az egyik kolléganőm az elmúlt időkben hirtelen közvetlenebb lett velem. Állítása szerint egy munkahelyi viccelődés miatt jött rá, hogy jófej vagyok, de előtte is pont ilyen voltam. Azóta keresi a társaságom, hív, hogy látogassam többet az irodájában, levelezik velem, együtt kávézunk a munkahelyen stb. Sokat hülyéskedünk, megy a flörtölés, de komoly témákban is tudunk beszélgetni. Már munka után is sokat írunk egymásnak messengeren. Én megismerném jobban is, pont emiatt többször is elhívtam már munkán kívüli találkozásra, először utaltam rá, majd két alkalommal konkrétan elhívtam. Nem mondott nemet, de kerülte a válaszadást.

A viselkedéséből arra következtetek, hogy többet szeretne, mint barát, de ha tovább lépnék a munkán kívüli találkozásra, ott nem jutunk tovább. Ha hanyagolom, akkor azonnal keresi a társaságom. Szerintem azzal, hogy elhívtam, egyértelmű, hogy adott esetben többet is el tudnék képzelni.

Szerintetek akarhat többet?

2022. nov. 20. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá direktbe és megtudod.
2022. nov. 20. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hm, ha kerülte a valaszadast akkor vagy fél(bár nem értem miért, ha eddig nyugodtan húzta az agyad), hogy mi lesz ha nem lesz jó vége és ex-munkatarsak maradtok, direkt kelleti magát vagy csak egóturbózásra vagy neki.

Hívd el megegyszer és ha motyog valami hülyeséget, akkor ennyi volt a sztori.

2022. nov. 20. 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:
80%
Ha 2x is elhívtad és nem ment bele az elég egyértelmű. Azért nem mondott konkrétan nemet mert nem akarja elrontani a munkahelyi viszonyt.
2022. nov. 20. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!